Stronic Drei Unisex vibraattori, Fun Factory, Eri värejä
149,90€
Tiger G5 Deluxe Vibraattori, Eri värejä, Fun Factory
88,90€
Fun Factory Sharevibe - tupladildo vibraattorilla, eri värejä
96,90€
The Silicone Bathboy Vibraattori
23,90€
Kaalimato G5, Eri värejä
79,90€
Big Boss G5 - Fun Factory, Eri värejä
98,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Belladot
Bswish
Evolved
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fleshlight
Fun Factory
Gspot
Jimmyjane
Key
Lelo
Mystim
OhmiBod
Ovo
Picobong
Pipedream
Satisfyer
Smile
Sqweel
Swan
Tantus
Touche
Wanachi
We-Vibe
Zini
Climax
Flirt
Hot
Lereve
Marcdorcel
Nanma
Nomitang
Pink
Riannes
Toyjoy
Vibokit
Wet
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Libido
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Vibraattorit

802 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Vibraattori tuo värinää makuhuoneesseen

Vibraattorit ovat suosittuja seksileluja, jotka värinällään tuovat iloa niin naisten kuin miestenkin seksileikkeihin. Vibraattorit ovat hieromasauvoja, joissa moottorilla tuotetaan värinää ja kiihotusta.

Vibraattori naiselle

Naisten vibraattorit voivat erottua värillään, muodollaan tai materiaalillaan suuresta joukosta. Netissä valikoima on niin laaja, että voit käyttää vibraattorin valintaan vaikka kokonaisen päivän. Usein vibraattoreita kannattaakin omistaa useampi, niin voi kokeilla erilaisia värinäohjelmia ja lisäominaisuuksia. Naisten vibraattoreihin yhdistetään usein myös oma uloke klitoriksen hyväilylle. Värinää riittää siis niin sisällä kuin ulkonakin, kun valitset vibraattorin, jossa on klitoriskiihotin. Vibraattoreiden moottorit voivat sijaita eri kohdissa sauvaa, jolloin värinä tuntuu erilaiselta. Värinäohjelman valinnalla on myös merkitystä, kun etsii itselle sopivaa nautinnontuojaa. Osa vibraattoreista toimii niin, että koko sauva pyörii, jolloin värinää on varmasti joka seinämässä ja kolossa.

Vibraattorit eli hieromasauvat netistä

Valikoiman ollessa laaja, vibraattorin ostaminen netistä on usein mielekkäämpää, mitä lähteä pyörittelemään sauvoja kauppaan. Netissä hintavertailu käy myös kätevästi ja voit rajata sauvan etsimisen heti oman budjetin mukaan. Vibraattoreita on todella eri hintaisia ja laatuisia. Laadukas vibraattori on pitkäikäinen seuralainen, joten jos mahdollista, niin kannattaa panostaa laatuun. Vibraattoreita on pattereilla toimivia tai ladattavia, joten myös tähän seikkaan kannattaa kiinnittää ostettaessa huomiota. Usein ladattavat vibraattorit ovat vesitiiviitä, jolloin niitä voi käyttää myös vedessä.     

Netistä ostettaessa kannattaa huomio kiinnittää myös vibraattorin kokoon ja muotoon. Halutessaan voi vaikka viivottimella hahmottaa ostettavia tuotteita, niin ei tule yllätyksiä. Värivalikoima on laaja, joten voit valita vibraattorin mätsäämään vaikka verhojen kanssa. Materiaali ja tuotteen pinnan muodot vaikuttavat myös siihen, miltä vibraattori tuntuu. Nykyään materiaalit jäljittelevät usein ihon pehmeyttä, mutta ovat kuitenkin hygieenisiä ja helppoja puhdistaa. Vibraattoreita kannattaa huoltaa pesemällä ne säännöllisesti seksileluille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Vesipesu on myös hyvä tehdä ennen käyttöä ja käytön jälkeen. 

 

Siirry alkuun