Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Belladot
Bswish
Eros
Evolved
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fleshlight
Fun Factory
Gspot
Key
Lelo
Mystim
Ovo
Picobong
Pipedream
Rimba
Rocks-Off
Satisfyer
Smile
Sqweel
Touche
Toy Joy
Wanachi
We-Vibe
Climax
Hot
Lereve
Nanma
Pink
Pure
Riannes
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Vibraattorit

632 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Vibraattori tuo värinää makuhuoneesseen

Vibraattorit ovat suosittuja seksileluja, jotka värinällään tuovat iloa niin naisten kuin miestenkin seksileikkeihin. Vibraattorit ovat hieromasauvoja, joissa moottorilla tuotetaan värinää ja kiihotusta.

Vibraattori naiselle

Naisten vibraattorit voivat erottua värillään, muodollaan tai materiaalillaan suuresta joukosta. Netissä valikoima on niin laaja, että voit käyttää vibraattorin valintaan vaikka kokonaisen päivän. Usein vibraattoreita kannattaakin omistaa useampi, niin voi kokeilla erilaisia värinäohjelmia ja lisäominaisuuksia. Naisten vibraattoreihin yhdistetään usein myös oma uloke klitoriksen hyväilylle. Värinää riittää siis niin sisällä kuin ulkonakin, kun valitset vibraattorin, jossa on klitoriskiihotin. Vibraattoreiden moottorit voivat sijaita eri kohdissa sauvaa, jolloin värinä tuntuu erilaiselta. Värinäohjelman valinnalla on myös merkitystä, kun etsii itselle sopivaa nautinnontuojaa. Osa vibraattoreista toimii niin, että koko sauva pyörii, jolloin värinää on varmasti joka seinämässä ja kolossa.

Vibraattorit eli hieromasauvat netistä

Valikoiman ollessa laaja, vibraattorin ostaminen netistä on usein mielekkäämpää, mitä lähteä pyörittelemään sauvoja kauppaan. Netissä hintavertailu käy myös kätevästi ja voit rajata sauvan etsimisen heti oman budjetin mukaan. Vibraattoreita on todella eri hintaisia ja laatuisia. Laadukas vibraattori on pitkäikäinen seuralainen, joten jos mahdollista, niin kannattaa panostaa laatuun. Vibraattoreita on pattereilla toimivia tai ladattavia, joten myös tähän seikkaan kannattaa kiinnittää ostettaessa huomiota. Usein ladattavat vibraattorit ovat vesitiiviitä, jolloin niitä voi käyttää myös vedessä.     

Netistä ostettaessa kannattaa huomio kiinnittää myös vibraattorin kokoon ja muotoon. Halutessaan voi vaikka viivottimella hahmottaa ostettavia tuotteita, niin ei tule yllätyksiä. Värivalikoima on laaja, joten voit valita vibraattorin mätsäämään vaikka verhojen kanssa. Materiaali ja tuotteen pinnan muodot vaikuttavat myös siihen, miltä vibraattori tuntuu. Nykyään materiaalit jäljittelevät usein ihon pehmeyttä, mutta ovat kuitenkin hygieenisiä ja helppoja puhdistaa. Vibraattoreita kannattaa huoltaa pesemällä ne säännöllisesti seksileluille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Vesipesu on myös hyvä tehdä ennen käyttöä ja käytön jälkeen. 

 

Siirry alkuun