Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Valitse tyyppi
X
Anal
Fist
Hoitava
Lämmittävä
Maku
Viilentävä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aquaglide
Belladot
Durex
Eros
Fifty Shades Of Gray
Fleshlight
Fun Factory
ID Glide
Lelo
Mystim
Nexus
Ouch
Pasante
Pipedream
Pjur
Rfsu
Satisfyer
Shunga
Sultan
Swede
Tenga
Touche
Toy Joy
Viamax
Waterglide
YESforLOV
Zini
Hot
Joydivision
Nomitang
Pink
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Vesipohjaiset

314 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Vesipohjaiset liukuvoiteet kasvattavat yleensä nautinnon määrää

Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat varma valinta jokaiselle seksin harrastajalle, koska ne sopivat yhteen kaikkien seksilelujen kanssa ja käyvät hyvin myös allergikoille. Seksikaupat, marketit ja apteekit myyvät tänä päivänä vesipohjaisia liukuvoiteita, joten nämä seksin piristäjät ovat varmasti kaikkien saatavilla. Liukuvoide parantaa yleensä tuntoa ja herkkyyttä ja tätä kautta seksuaalinen nautinto kasvaa. Liukuvoide sopii erityisesti raskausaikana, synnytyksen jälkeen, vaihdevuosien aikana ja iän karttuessa, jolloin limakalvot ovat herkät ja usein kuivat. Liukuvoide on halpa seksilelu, jolla voit parantaa helposti seksin laatua. 

Vesipohjaisen liukuvoiteen käyttö

Vesipohjainen liukuvoide on helppokäyttöinen. Sitä voi käyttää runsaasti ja rennosti, koska liukuvoide on helppo pestä pois, jos rapatessa hieman roiskuu. Vesipohjainen liukuvoide saa mennä myös suuhun, joten voit käyttää sitä esileikissä ja suihinotossa. Liukuvoiteita on saatavilla useita eri makuja, esimerkiksi mansikka ja mustikka. Makuliukuvoiteita voi levittää ja hieroa vartalon eri osiin ja nuolla ne sieltä pois. Liukuvoiteissa voi olla myös piristäviä tuoksuja, jotka luovat mukavaa tunnelmaa seksiin. Kokeilemalla selviää, mikä on sinulle se paras liukuvoide. 

Vesipohjainen liukuvoide sopii yhteen kaikkien seksilelujen kanssa ja sitä kannattaakin käyttää aina lelujen yhteydessä. Levitä liukuvoidetta suoraan seksilelulle tai sukupuolielimille ja leikki voi alkaa. Vesipohjaisessa liukuvoiteessa vesi imeytyy ihoon/haihtuu ilmaan, minkä takia liukuvoidetta joutuu yleensä lisäämään seksin aikana. Jätä siis liukuvoide suosiolla käden ulottuville, jos käytät vesipohjaista liukuvoidetta. Osa vesipohjaisista liukuvoiteista myydään pumppupulloissa, mikä on kätevää annostelun kannalta. Käytön jälkeen liukuvoide lähtee pois, kun huuhtelet sen vedellä. 

Liukuvoide netistä

Vesipohjainen liukuvoide on halpa investointi. Netistä löytyy laaja valikoima tuotteita, joista valita itselle se paras liukuvoide. Liukuvoiteita voi ostaa myös eri käyttötarkoituksiin erilaisia. Jos kärsit allergioista, kannattaa valita lisäaineeton, mauton ja hajusteeton vaihtoehto. Myös raskausaikana kannattaa suosia hajusteettomia ja lisäaineettomia liukuvoiteita. Makuliukuvoiteen lisäksi kannattaa panostaa myös hajusteettomiin liukuvoiteisiin, koska et välttämättä halua haistella aina mansikan tuoksua. Liuku-ominaisuuksissa on myös eroja, joten ei muuta kuin kokeilemaan ja tekemään löytöjä. 

Siirry alkuun