Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baci
Softline
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Sukat

125 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Sukat netistä

Sukat korostavat sääriä ja vievät katseen mukavasti pikkuhiljaa ylemmäs vartalolla. Sukat sopivat kaikenkokoisille naisille ja niitä voi Suomessa käyttää helposti ympäri vuoden. Sukat viimeistelevät myös glamourin juhlatyylin.

Sukat toimivat loistavana vaihtoehtona sukkahousuille

Sukat ovat usein pituudeltaan polven yläpuolelle tai ylemmäs reiteen ulottuvia. Ne pysyvät ylhäällä sukkanauhakiinnitysten tai silikonisten nauhojen avulla, mallista riippuen. Sukat soveltuvatkin hyvin yhteen seksikkäiden sukkanauhaliivien kanssa. Stay up sukat sisältävät usein silikonisen nauhan, joka on sukan yläosassa ja joka pitää sukan ihossa kiinni ilman muita kiinnityksiä. Sukat ovat usein miellyttävät jalassa ja ne myös lämmittävät mukavasti. 

Sukat ovat hyvä vaihtoehto, jos ei pidä sukkahousuista. Sukat jättävät yläosan auki, joten ne voi jättää jalkaan vaikka seksin ajaksi. Seksikkäät sukat ovat usein materiaaliltaan ohutta pitsiä tai verkkokuviota. Väreinä käytetään usein mustaa ja valkoista, mutta myös värikkäitä sukkia on saatavilla. Sukat kuluvat kovalla käytöllä, joten kuten alushousuja, sukkia kannattaakin ostaa heti useammat. 

Sukkia voi yhdistää sexybodien, stringien, rintaliivien ja muiden alusvaatteiden kanssa. Myös korkokengät korostavat hyvin jalkoja ja seksikästä vartaloa. Netissä sukkavalikoima on laaja ja halvimmat sukat saa ostettua jo alle 10 eurolla, joten sukat ovat suhteellisen halpa seksin piristäjä.

Siirry alkuun