Clit Clips Klitoriskoru Punainen
6,50€
Shunga - Vartalomaali, suklaa
16,30€
Shunga Suklaa Vartalomaali
19,90€
Shunga Shampanja Mansikka Vartalomaali
18,90€
Shunga - Vartalosuklaa
24,90€
Tyylilyylin Vartaloteippi
8,10€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Shunga
Voulezvous
Adultbodyart
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Vartalon koristelu

18 tuotetta 6 kaupasta

Vartalon kortisteluun sopivat tuotteet netistä

Vartalon koristelu on suosittua maailman jokaisessa kolkassa. Seksikaupat vastaavat myös omalta osaltaan kysyntään ja tarjoavat erilaisia tuotteita vartalon koristeluun. Vartalomaalit ja tarrat korostavat vartaloa kauniisti ja tekevät seksistä hauskaa.

Vartalon koristelun voi ottaa osaksi esileikkiä tai sillä voi vaihtoehtoisesti myös yllättää kumppanin. Vartalon maalaaminen tai sanojen teippaaminen ihoon voi tuoda mukavaa piristystä seksiin. Tatuoinneilla on jo pitkään koristeltu vartaloa, mutta kaikki eivät halua ottaa pysyviä jälkiä omaan kehoonsa. Tatuointitarroilla voi kokeilla erilaisia tatuointeja ja mallata niitä vaikkapa, jos on suunnitelmissa ottaa joskus oikea tatuointi.

Naisille on olemassa myös monenlaisia koristeita, joilla voi korostaa omia rintoja. Nännisuojilla voi korvata vaikka rintsikat, jos asu sen vaatii. Nännikoruilla voi toki leikitellä myös muutenkin. Vartalopuuteri tekee ihosta miellyttävän näköisen ja tuntoisen. Vartalon koristaminen vie jo ajatukset seksiin ja saa itselle mukavan olon. Vartalokoristeet sopivat hyvin juhla-asujen alle tai niitä voi käyttää myös sellaisenaan. Netistä löytyy laaja valikoima tuotteita, joten kannattaa kokeilla.

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928