Fresh Innocence - Abbey
29,90€
Fresh Innocence - Julie
34,90€
Fresh Innocence - Shereen
34,90€
Donna Realistic Pussy & Ass
119,00€ 189,00€
Its Twos Company, nanma
49,90€ 69,90€
Fresh Innocence - Annabel
39,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Fleshlight
Pipedream
Rocks-Off
Tenga
Verspanken
Vulcan
Hot
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Muut vaginat, anukset & suut

157 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Vaginat, anukset ja suut ovat käteviä masturbaatiotuotteita

Vaginat, anukset ja suut tarjoavat monipuolisia virikkeitä ja tuntemuksia masturbaatioon. Nämä seksivälineet eivät vie paljon tilaa ja ovat heti valmiina nautinnollisiin hetkiin. Vaginat, anukset ja suut valmistetaan nykypäivänä aidon tuntuisista materiaaleista, joten nautinto on taattu. 

Vaginan, anuksen tai suun käyttö

Vaginat, anukset ja suut toimivat parhaiten yhdessä laadukkaan liukuvoiteen kanssa. Yleensä ne kannattaa lämmittää vedellä sopivan lämpöiseksi, jos on kylmälle liukuvoiteelle arka ja haluaa mahdollisimman aidon tunteen. Vaginat ja anukset ovat usein saaneet mallinsa oikeilta pornotähdiltä, joiden aitoja muotoja laitteet jäljittelevät. Fleshlight on yksi tunnetuimmista merkeistä, jotka valmistavat miehille aidontuntuisia masturbaatiovälineitä. Voit valita itsellesi sopivat vaginan, anuksen tai suun laajasta valikoimasta. Usein tuotteet jäljittelevät aitoja värkkejä myös ulkonäöllisesti. Tuote sisältää usein myös sekä vaginan että anuksen, jolloin voit vaihtaa reikää vaikka lennosta. Seksilelua voi käyttää missä asennossa vain, koska vagina, anus tai suu on kevyt käyttää ja helposti siirreltävissä. 

Masturbaatio on tehty helpoksi ja kiihottavaksi näillä aidontuntuisilla vaginoilla, anuksilla ja suilla. Seksilelut kehittävät yleensä lievän alipaineen, joka lisää erektiota ja imun tunnetta. Usein vaginan, anuksen tai suun kanssa ei saa käyttää silikoni- tai öljypohjaisia liukuvoiteta. Puhdista tuote aina käytön jälkeen runsaalla vedellä tai seksileluille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Vaginoita, anuksia ja suita voi yhdistää myös muiden seksilelujen kanssa. Vain mielikuvitus on rajana.

Siirry alkuun