Muut vaginat, anukset & suut

123 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Vaginat, anukset ja suut ovat käteviä masturbaatiotuotteita

Vaginat, anukset ja suut tarjoavat monipuolisia virikkeitä ja tuntemuksia masturbaatioon. Nämä seksivälineet eivät vie paljon tilaa ja ovat heti valmiina nautinnollisiin hetkiin. Vaginat, anukset ja suut valmistetaan nykypäivänä aidon tuntuisista materiaaleista, joten nautinto on taattu. 

Vaginan, anuksen tai suun käyttö

Vaginat, anukset ja suut toimivat parhaiten yhdessä laadukkaan liukuvoiteen kanssa. Yleensä ne kannattaa lämmittää vedellä sopivan lämpöiseksi, jos on kylmälle liukuvoiteelle arka ja haluaa mahdollisimman aidon tunteen. Vaginat ja anukset ovat usein saaneet mallinsa oikeilta pornotähdiltä, joiden aitoja muotoja laitteet jäljittelevät. Fleshlight on yksi tunnetuimmista merkeistä, jotka valmistavat miehille aidontuntuisia masturbaatiovälineitä. Voit valita itsellesi sopivat vaginan, anuksen tai suun laajasta valikoimasta. Usein tuotteet jäljittelevät aitoja värkkejä myös ulkonäöllisesti. Tuote sisältää usein myös sekä vaginan että anuksen, jolloin voit vaihtaa reikää vaikka lennosta. Seksilelua voi käyttää missä asennossa vain, koska vagina, anus tai suu on kevyt käyttää ja helposti siirreltävissä. 

Masturbaatio on tehty helpoksi ja kiihottavaksi näillä aidontuntuisilla vaginoilla, anuksilla ja suilla. Seksilelut kehittävät yleensä lievän alipaineen, joka lisää erektiota ja imun tunnetta. Usein vaginan, anuksen tai suun kanssa ei saa käyttää silikoni- tai öljypohjaisia liukuvoiteta. Puhdista tuote aina käytön jälkeen runsaalla vedellä tai seksileluille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Vaginoita, anuksia ja suita voi yhdistää myös muiden seksilelujen kanssa. Vain mielikuvitus on rajana.

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928