Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Fifty Shades Of Gray
Lapd
Lelo
Ouch
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Vagina- & nännipumput

78 tuotetta 6 kaupasta

Vagina- ja nännipumput netistä

Vagina- ja nännipumput tuovat lisäpiristettä masturbaatioon tai leikkeihin yhdessä kumppanin kanssa. Verenkierron kiihdyttäminen erogeenisillä kehon alueilla lisää tuntoherkkyyttä ja sitä kautta myös nautintoa. Kokeile pumppuja vibralla tai ilman. 

Vaginapumpun käyttö

Vaginapumppu toimii niin, että sylinteri asetetaan klitoriksen tai ulkoisten sukupuolielimien päälle ja moottorilla tai käsipelillä toimivalla pumpulla luodaan ilmatyhjiö, joka kiihdyttää klitoriksen/vaginan alueen verenkiertoa ja lisää tuntoherkkyyttä. Klitoris kannattaa käsitellä liukuvoiteella ennen vaginapumpun asettamista, jolloin tuntoherkkyys säilyy mahdollisimman hyvänä. Vaginapumppua pystyy itse säätelemään, jolloin paine tuntuu koko ajan miellyttävältä. Kokeile vaginapumppua yhdessä nännipumppujen kanssa, niin koet imua monesta pisteestä yhtäaikaa.

Vaginapumpun sanotaan lisäävän orgasmien voimakkuutta. Pumppuja on suunniteltu erikseen klitorikselle tai luomaan painetta kaikkille ulkoisille sukupuolielimille. Netistä ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota sylinterin kokoon: haluaako pumpata pelkästään klitorista vai laajemmin kaikkia erogeenisia alueita. Osa pumpuista on varustettu myös vibraattorilla, joten jos haluaa lisävärinää, niin osta vibrallinen vaginapumppu.

Nännipumpun käyttö

Nännipumppu toimii samalla periaatteella kuin vaginapumppukin. Se tuo imua ja lisää verenkiertoa tissien alueella, jolloin tissit ja nännit muuttuvat vielä enemmän tuntoherkiksi. Nännipumput toimivat hyvin masturbaation yhteydessä, esileikkinä tai seksin aikana. Käsikäyttöisellä pumpulla voit säätää paineen määrää ja imutehoa nänneissä. Liukuvoiteen käyttö parantaa entisestää nännien tuntoherkkyyttä, joten sitä kannattaa käyttää myös tämän seksilelun kohdalla. Nännipumppuja on saatavilla myös vibraattorin kanssa, jolloin saat rintoihin entistä enemmän värinää. Nännipumput on usein valmistettu miellyttävästä materiaalista, kuten silikonista. 

Siirry alkuun