Vaginapumppu Vagina Sucker Moottorilla
49,90€
Max Twist Nipplesucker
16,90€
PREMIUM LUOKAN VAGINAPUMPPU
34,90€
Vaginapumppu
49,90€
Eat My Pussy Värisevä Vaginapumppu
34,90€
Crystal Clear Multi Sucker
18,60€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Lapd
Ouch
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Vagina- & nännipumput

76 tuotetta 5 kaupasta

Vagina- ja nännipumput netistä

Vagina- ja nännipumput tuovat lisäpiristettä masturbaatioon tai leikkeihin yhdessä kumppanin kanssa. Verenkierron kiihdyttäminen erogeenisillä kehon alueilla lisää tuntoherkkyyttä ja sitä kautta myös nautintoa. Kokeile pumppuja vibralla tai ilman. 

Vaginapumpun käyttö

Vaginapumppu toimii niin, että sylinteri asetetaan klitoriksen tai ulkoisten sukupuolielimien päälle ja moottorilla tai käsipelillä toimivalla pumpulla luodaan ilmatyhjiö, joka kiihdyttää klitoriksen/vaginan alueen verenkiertoa ja lisää tuntoherkkyyttä. Klitoris kannattaa käsitellä liukuvoiteella ennen vaginapumpun asettamista, jolloin tuntoherkkyys säilyy mahdollisimman hyvänä. Vaginapumppua pystyy itse säätelemään, jolloin paine tuntuu koko ajan miellyttävältä. Kokeile vaginapumppua yhdessä nännipumppujen kanssa, niin koet imua monesta pisteestä yhtäaikaa.

Vaginapumpun sanotaan lisäävän orgasmien voimakkuutta. Pumppuja on suunniteltu erikseen klitorikselle tai luomaan painetta kaikkille ulkoisille sukupuolielimille. Netistä ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota sylinterin kokoon: haluaako pumpata pelkästään klitorista vai laajemmin kaikkia erogeenisia alueita. Osa pumpuista on varustettu myös vibraattorilla, joten jos haluaa lisävärinää, niin osta vibrallinen vaginapumppu.

Nännipumpun käyttö

Nännipumppu toimii samalla periaatteella kuin vaginapumppukin. Se tuo imua ja lisää verenkiertoa tissien alueella, jolloin tissit ja nännit muuttuvat vielä enemmän tuntoherkiksi. Nännipumput toimivat hyvin masturbaation yhteydessä, esileikkinä tai seksin aikana. Käsikäyttöisellä pumpulla voit säätää paineen määrää ja imutehoa nänneissä. Liukuvoiteen käyttö parantaa entisestää nännien tuntoherkkyyttä, joten sitä kannattaa käyttää myös tämän seksilelun kohdalla. Nännipumppuja on saatavilla myös vibraattorin kanssa, jolloin saat rintoihin entistä enemmän värinää. Nännipumput on usein valmistettu miellyttävästä materiaalista, kuten silikonista. 

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928