Seksilelut netistä

Kesä, seksi ja seksilelut

Kesä, seksi ja seksilelut

Kesä on lämmintä aikaa niin ulkona kuin makuuhuoneen puolellakin, koska tutkimusten mukaan seksinnälkä lisääntyy ainakin osalla ihmisistä kesäkuukausien aikana. Kesästressi voi vaikuttaa negatiivisesti  myös seksielämään, joten loman alkaessa kannattaakin kuulostella, mitkä asiat ja teot toisivat rentoutta omaan olemiseen. Usein lomaan kasautuu paljon odotuksia, joiden tarpeellisuutta kannattaa miettiä myös oman hyvinvoinnin kannalta.

Luonnossa rentoutuu mieli ja keho myös seksiin

Luonnossa liikkuminen rentouttaa tutkitusti kehoa ja mieltä. Luonto auttaa unohtamaan kiireen. Meluton ympäristö ja luonnon äänet tekevät hyvää ja ovat loistava keino aloittaa loma. Myös seksi voi olla nautinnollista luonnonhelmassa. Toki miellyttävyyttä voi lisätä alustalla ja varmistalla, että muurahaispesä ei sijaitse aivan lempimispaikan vieressä. Paikka kannattaa myös valita niin, että seksiä saa harrastaa rauhassa muilta ihmisiltä, eläimiä ja hyttysiä tulee kuitenkin jonkin verran sietää. Seksiä varten voi olla myös suunnitelmallinen ja pakata mukaan "eväskorin". Myös luonnossa voi käyttää seksileluja ja mukaan kannattaa hellepäivinä pakata myös juomista. Luonnossa seksiä harrastavan tulee jättää luonto samanlaiseen tilaan, kuin sinne tullessa. Esimerkiksi käytetyt kondomit tulee noukkia mukaan, eikä luontoa saa roskittaa.

Seksilelut tuovat vaihtelua reissuun

Kesälomalla poistutaan usein kotoa ja samalla myös tutuista seksiympäristöistä. Reissussa uusi paikka tuo jo itsessään vaihtelevuutta seksiin. Kesä on myös leikin aikaa, joten puolison kanssa tai omassa seurassa voi mainiosti leikitellä myös uuden seksilelun kanssa. Suomalaiset viihtyvät kesäisin paljon mökillä, joten myös mökkiseksiä voi virittää kätevästi erilaisilla seksileluilla. Matkoja varten voi rakentaa oman seksimatkapakkauksen. Esimerkiksi liukuvoiteita myydään myös pienemmissä pakkauksisssa, jotka ovat käteviä reissuissa. Myös vibraattoreita on tarjolla seksikaupoissa monen kokoisia, joten reissuja varten voi halutessaan varata mukaan niitä pienempiä seksileluja, kuten minivibraattoreita


Takaisin
Siirry alkuun