Seksilelut netistä

Top 5 seksilelua joululahjaksi

Top 5 seksilelua joululahjaksi

Voisitko keksiä parempaa tapaa hemmotella ja muistaa puolisoasi kuin joulupaketista löydetyt seksilelut, jotka olet itse huolella ja rakkaudella valinnut, juuri teidän kahden mieltymyksiä ja tarpeita ajatellen? Seksilelut todella ovat yksi parhaista lahjoista, joita puolisot voivat toisilleen antaan. Katso vinkit ja ideat seksilelulahjoihin!

 

Unohda ne tylsät perinteiset lahjat, kuten yöpaidat, villasukat ja paistinpannu! Satsaa sen sijaan lahjoihin, joista on pitkäksi aikaa iloa teille molemmin, nimittäin seksileluihin! Toki se kirja ja suklaa voi olla lisäksi siinä paketin kyljessä, mutta muutama tarkoin valittu seksilelu voi olla parasta mitä juuri nyt voit antaa!

 

Seksilelujen valinnassa kannattaa miettiä omia ja teidän yhteisiä mieltymyksiänne, eli tykkäättekö peppuseksistä, seksikkäistä asuista, erilaisilla apuvälineillä leikittelystä vaiko sitomisleikeistä? Ruualla ja mauilla leikkimisestä? Vai kenties seksikkäistä roolileikeistä? Kun tiedät, mistä molemmat pitävät, on helppo valita seksileluista. Mutta usein, varsinkin aloittelevilla seksilelujen käyttäjillä, ei ole hajuakaan millainen apuväline olisi kiva. Juuri tähän ongelmaan annamme nyt vinkkejä.

 

Top 5 vinkkilista seksileluista joululahjaksi:

 

1. Penisrengas eli kiihotusrengas

Tämä pieni, usein lähes ilmainen, silikoninen, kuminen tai metallinen renkula voi olla todella käänteentekevä seksielämänne kannalta. Peniksen ympärille asetettava rengas nimittäin pidentää olennaisesti miehen kestävyyttä, parantaa seisokkia, sillä se pidättää jonkin verran verta virtaamasta pois peniksestä. Jos miehellä on nopean laukeamisen ongelma, tämä on aivan ehdoton kapine!

 

Naisellekin tämä pieni esine avaa usein ihan uusia maailmoja: renkaassa oleva klitoriskiihotin voi saada naiselle aikaiseksi ensimmäistä kertaa orgasmin yhdynnän aikana, ja muutenkin se lisää naisen nautintoa yhdynnän aikana. Renkaat maksavat edullisimmillaan muutaman euron, kalleimmillaan muutaman kympin, mikäli niissä on patterilla toimiva vibraattori mukana. Klikkaa siis tämä tilaukseen joka tapauksessa, tilasit mitä muuta tahansa.

 

2. Hieromasauva eli dildo

Yksinkertainen, edullisinkin hieromasauva on hyvä apu harjoitteluun. Voit siis tilata ensimmäiseksi dildoksi jonkun ihan edullisen ja myöhemmin kun tiedät mistä pidätte, ostaa jonkun laadukkaamman, joka sopii juuri teille. Hieromasauva tuo pariskunnankin perileikkeihin ihan uuden ulottuvuuden ja monipuolistaa seksiä ihmeellisesti! Ja kuka väittää, että dildoa käytettäisiin pelkästään naisen kiihottamiseen...

 

 

 

 

 

 

3. Pariskuntakiihotin

Värisevä vibraattori, joka siis asetetaan paikoilleen on hieromasauvan yksi muoto. Tällaisista vibraattoreista todella laadukas versio on We Vibe II. Siinä on klitoris- ja g-pistekiihotin, ja se pysyy itsestään paikoillaan. Samaan aikaan mies voi kiihottaa naista muuten... Voiko nainen kuvitella ihanampaa?! Joissakin pariskuntakiihottimissa on kaukosäädin, joka värisee samalla tavalla kuin itse vibraattori. Näin langattomasti vibraattoria ohjaava mies pystyy koko ajan tuntemaan itsekin millaista värinää lähettää.

 

 

 

 

 

4. Laadukas liukuvoide

Jokainen liukuvoidetta käyttänyt tietää, että huonolla liukuvoiteella voi vaikka pilata hyvän seksin! Satsaa siis kunnolliseen liukuvoiteeseen, joka pysyy liukkaana pitkään eikä sitä tarvitse jatkuvasti lisätä. Tällaisia ovat esimerkiksi ID Silk hybridiliukuvoiteet, joita on monia erilaisia. Liukuvoidetta suositellaan ehdottomasti käytettäväksi seksilelujen kanssa, kondomin kanssa sekä peppuseksissä. Ja, kuten jokainen liukuvoidetta käyttänyt tietää, se lisää runsaasti iloa ja nautintoa näihin leikkeihin joka tapauksessa.

Katso Seksileluja.com nettivertailun valikoima liukuvoiteista täältä, siellä on kymmeniä erilaisia eri nettikaupoista.

 

 

 

5. Seksilelusetti

Jos et millään tiedä, mitä seksileluja valitsisit joulupakettiisi, voit aina klikata kokonaiset seksilelusetin ostoskoriin. Usein seksileluseteissä on ainakin penisrengas, anustappi, liukuvoidetta, perusdildo, geishakuulat jne. Katso erilaiset seksilelusetit täältä.

 

 

 

Mikä on sisun suosikkilelusi? Mitä seksileluja suosittelisit muita ostamaan puolisoidensa lahjapaketteihin? Jaa kokemuksesi ja vinkkisi alla olevassa kommenttikentässä!


Takaisin
Siirry alkuun