Seksilelut netistä

Hän nauttii Suomessa eniten seksistä

Hän nauttii Suomessa eniten seksistä

Yli kolmekymppinen vakituisessa parisuhteessa elävä nainen on Suomen tyytyväisin seksielämäänsä. Kuka taas on tyytymättömin?

 

Aikuinen suomalainen nainen, 30-44 -vuotias, nainen parhaassa iässä, on Suomessa tyytyväisin seksielämäänsä, kun verrataan kaikkia ikäryhmiä keskenään. Tämä nainen elää vakituisessa parisuhteessa, jossa luottaa kumppaniinsa ja rakastaa tätä. Tässä suhteessa nainen kokee myös olevansa rakastettu ja kuunneltu, hänellä on miehensä kanssa hyvä keskusteluyhteys. Näin kävi ilmi Kauneus ja terveys -lehden seksitutkimuksessa, joka tehtiin vuoden vaihteessa. Tutkimukseen vastasi 337 naista ja 367 miestä.

 

Sängyssä heillä kohtaa joka tasolla. Nainen ryhtyy seksiin vain silloin, kun oikeasti haluaa, mutta kuitenkin sen verran usein, että mieskin on suhteellisen tyytyväinen seksielämäänsä. Nuorempana hän saattoi ryhtyä seksiin vaikka ei tehnyt mieli, ja tutkimusten mukaan todennäköisesti tekee sitä taas kun hieman ikääntyy, mutta juuri nyt hän on aika usein halukas seksiin.

 

Nainen kumppani on taitava ja hellä rakastaja, jonka ulkonäköön nainen on tyytyväinen. Nainen arvostaa puolisossaan ennen kaikkea silmiä, pakaroita ja ääntä. Nainen kokee, että hän voi vapaasti toteuttaa seksuaalisia himojaan ja halujaan, ja on puolestaan valmis miehensä ehdottamiin leikkeihin. Esimerkiksi erilaisia seksileluja nämä naiset todennäköisesti kokeilevat halukkaasti ja ennakkoluulottomasti. Juuri nyt nämä naiset eivät koe minkäänlaista kiinnostusta miehensä pettämiseen.

 

Tyytymättömin seksielämäänsä taas on 50-59 -vuotias kaupungissa asuva sinkkumies, jonka suhteet ovat olleet enemmän tai vähemmän väljähtäneitä. Hän kokee, että on joutunut suhteissaan harrastamaan seksiä velvollisuudesta ja toisaalta kärsinyt siitä, että suhteissa ei ole ollut keskusteluyhteyttä. Parasta seksielämäänsä hän muistelee eläneensä parikymppisenä. Häntä häiritsee naisen ylipaino, samoin kuin kaikkia muitakin miehiä.


Takaisin
Siirry alkuun