Seksilelut netistä

Seksuaaliyrittäjä: Nainen, ota vastuu orgasmistasi

Seksuaaliyrittäjä: Nainen, ota vastuu orgasmistasi

Seksuaaliterveysyrittäjä Satu Söderström on ollut pinnalla viime aikoina, lähinnä Marja Hintikka Liven Seksikisasta. Söderström sai itselleen orgasmin pelkästään mielensä avulla Hintikan lähetyksessä. Nyt Söderström puhuu orgasmista ja sen tärkeydestä myös muille naisille.

Söderström tietää seksistä paljon, sillä hän on paitsi seksuaaliterveysyrittäjä, myös tuleva seksuaalineuvoja ja entinen pornotähti. Hänellä on seksileluja myyvä yritys. Hän tietää, kuinka orgasmia näytellään, mutta hän jos kuka tietää, kuinka se saadaan. Jopa itsekseen, jopa koskettamatta ja jopa kesken työhaastattelun.

Söderström on opetellut saamaan orgasmin kymmenessä sekunnissa pelkästään keskittymällä. Se on hänelle kuin meditaatiota, joka tuo todella hyvän olon, antaa päivään ja suorituksiin ekstrabuustia sekä auttaa keskittymään. Hän kehottaa muitakin naisia tutustumaan kehoonsa ja itseensä sekä antamaan aikaa seksille elämässään.

- Vaikka eläisit ruuhkavuosia ja elämässäsi olisi kuinka kiireistä, älä jätä seksiä kokonaan elämästäsi. Se on erittäin tärkeää myös naisellisen itsetuntosi kannalta, se myös kaikissa olosuhteissa parantaa parisuhdettasi, Söderström neuvoo Ylen haastattelussa.

Södeströmin mukaan liian moni nainen elää sitku-elämää, aikoen alkaa harrastaa seksiä sitten kun on laihtunut, lapset ovat isoja, ei ole työkiireitä... Seksi nimittäin auttaa näihin kaikkiin ongelmiin. Toisaalta seksiä ja orgasmia haittaavat sisällämme olevat negatiiviset asiat.

- Jos joku asia aiheuttaa ihmisessä epämiellyttäviä tuntemuksia, hän sulkee sen luontaisesti pois elämästään. Jos ihminen liittää seksuaalisuuteen negatiivisia tuntemuksia, hänen kehonsa ja mielensä rajaavat koko aihepiirin näkymättömiin ja ihminen voi alkaa kuvitella, että hän ei ole erityisen seksuaalinen olento. Tämä on siis pelkkää kuvitelmaa loppujen lopuksi ja siitä on mahdollista päästä eroon esimerkiksi terapiassa.

Negatiivisuudesta voi myös tietoisesti itse opetella pois esimerkiksi heittäytymällä seksiin aina silloin kun toinen haluaa, masturboimalla peilin edessä, heittäytymällä kaikenlaisiin hullutuksiin sängyssä tai vaikka tanssimalla alasti peilin edessä. Omaa positiivista katsetta voi harjoittaa.

Söderströmin tärkein neuvo naisille on kuitenkin se, että naisten kannattaa ottaa itse vastuu orgasmistaan:

- Ei orgasmi ole mistään peniksestä kiinni, vaan sinun päästäsi. Negatiiviset ajatukset haittaavat orgasmin saamista. Heittäytykää sängyssä, älkää suorittako. Naisen on kuitenkin ihan sallittua ottaa ohjat omiin käsiinsä silloin kun hän haluaa saada orgasmin.


Takaisin
Siirry alkuun