Seksilelut netistä

Jätä nämä asiat kertomatta uudelle seksikumppanille

Jätä nämä asiat kertomatta uudelle seksikumppanille

Oletko saanut rinnallesi tuoreen kumppanin, jonka kanssa harrastat seksiä ensimmäisiä kertoja? Tai hyppäsitkö sattumalta sänkyyn jonkun hottiksen kanssa? Vaikka sänkytouhujen yhteydessä saa ja kannattaa puhua, ihan kaikesta ei kuitenkaan kannata avata suutaan, varsinkin jos seksikumppani on uusi! Katso mitä nämä asiat ovat!

Hienotunteisuus on erittäin tärkeää muistaa uuden seksikumppanin kanssa alussa, ja miksei hieman myöhemminkin. Uusi seksikumppani on ensimmäisiä kertoja sängyssä kanssasi, joten hän, ja myös sinä itse, olet erittäin herkillä ja tuntosarvet koholla. Seksiekspertti Tracey Cox listasi blogissaan asioita, joita ei seksikumppanin kanssa kannata ottaa puheeksi.

1. Eksien muistelu ja niihin vertaaminen.

Kannattaa olla erittäin tarkkana, että ei puheen sivulauseessakaan tule maininneeksi mitään entisistä seksikumppaneista tai ex-miehestään. Se voi lipsahtaa myös huomaamatta, eihän kukaan tahallaan ala kuvailla kuinka ihanaa on harrastaa taas seksiä kunnon kumppanin kanssa tai muuta yhtä typerää... Vaikka vertailu olisi nykyisen seksikumppanin hyväksi, se ei silti ole kivaa.

2. Entisen seksielämänsä kehuminen.

Menneiden vuosien seksielämällä tai seksikokemuksilla ei kannata alkaa retostella, sillä siitä tulee heti fiilis, että nyt on vain keskinkertaista. Jos kehut menneinä vuosina halunneesi seksiä kymmenen kertaa päivässä, mutta näin vanhemmiten et, kumppani ajattelee että vika on hänessä.

3. Seksikumppanien määrä.

Siitä ei kannata mainita mitään. Monet parit eivät puhu entisistä kumppaneista mitään koko suhteen aikana, edes vanhoina, sillä loppujen lopuksi vain nykyisellä suhteella on merkitystä. Tutkimusten mukaan miehet ajattelevat edelleen niin vanhanaikaisesti, että naisella saisi olla vain muutama seksikumppani ennen häntä, kun taas miehellä olisi suotavaa olla jopa kymmeniä. Naiset taas pitävät sopivana ex-kumppanien määränä naisille 10 ja miehille 11.

4. Oli vähän toista kokoa...

Miehen peniksen koolla vertailu ei ole missään tilanteessa korrektia. Varo lipsauttamasta mitään mainintoja edes erikoiskoon kondomeista...

5. Aiemmista orgasmeista.

Kestää aikaa, ennen kuin seksi uuden kumppanin kanssa alkaa todella sujua, joten älä säikähdä mikäli et heti saa orgasmia. Älä lähde kuitenkin vierittämään syytä toisen niskoille maininnoilla, ettei sinulla aiemmin ole ollut ongelmia orgasmin saannin kanssa...

6. Omalla suosiollaan ylpeily...

Älä ylpeile siitä, kuinka paljon sinulla olisi ollut vaihtoehtoja nykyisen kumppanin lisäksi. Sinun ei tarvitse todistella kumppanillesi mitään, anna hänen tehdä omat päätelmänsä. Pahimmillaan karkotat hänet kehuskelullasi...


Takaisin
Siirry alkuun