Seksilelut netistä

Evira: Potenssilääkkeestä voi olla vaarallisia seurauksia

Evira: Potenssilääkkeestä voi olla vaarallisia seurauksia

Evira on varoittanut Suomessa myytävästä potenssilääkkeestä, jolla voi olla vaarallisia seurauksia terveydelle.

Ravintolisänä myytävä seksuaalista kykyä parantava potenssiravintolisä Apollo+ on Tullin mukaan vaarallinen. Evira on ilmoittanut, että kyseistä ravintolisää käyttävän täytyy lopettaa käyttö heti ja tarvittaessa otettava yhteys lääkäriin.

Apollo+ -potenssivalmisteessa on Tullin tutkimusten mukaan ilmoittamatonta lääkeainetta, ditio-desmetyyli-karbodenafiiliä. Kyseinen lääkeaine on Viagra-lääkkeen vaikuttavana aineena tunnetun sildenafiilin kaltainen aine, joka voi aiheuttaa vakavia sydänperäisiä haittavaikutuksia. Seksuaalisen kyvyn lisäämiseksi myytävän Apollo+ -tuotteen käyttö voi aiheuttaa vakavan terveysvaaran sydän- ja verisuonitauteja poteville, joiden tulee lopettaa tuotteen käyttö välittömästi.

Jos valmisteen käyttäjä epäilee saaneensa valmisteesta haittavaikutuksia, on tärkeää käydä tutkituttamassa sivuvaikutukset lääkärillä sekä ilmoittaa niistä oman kunnan elintarvikevalvontaviranomaisille.

Tuotetta on ollut myynnissä kahden, neljän tai kymmenen kapselin pakkauksissa ainakin Hot Lips -seksikaupassa sekä verkkokaupassa. Sittemmin tuote on poistettu ainakin Hotlipsin verkkokaupan valikoimista.


Takaisin
Siirry alkuun