Seksilelut netistä

Näistä asioista mies tykkää seksin aikana

Näistä asioista mies tykkää seksin aikana

Harvat miehet ovat seksikumppaniltaan vailla mitään erikoista, kuten akrobaattisia asentoja tai muuta pornoelokuvista opittua. Tietyt asiat saavat kuitenkin miehen kuin miehenkin innostumaan sataprosenttisesti.

Nettilehti Women's Health listasi asioita, jotka jokainen mies haluaisi sisältyvän heidän seksielämäänsä. Lehti käytti jutussa asiantuntijanaan miestoimittajaa, joka haastatteli useita miehiä.

Haastatteluista selvisi, että miehet eivät todellakaan odottaneet seksielämältään mitää erityistä. Miehet ensinnäkin haluavat seksielämän. Toiseksi he haluavat että se on välillä yllättävä. Näitä asioita miehet haluavat:

1. Nainen tekee aloitteen.

Mies on useimmiten aloitteentekijä seksissä. Useimmat miehet tekevät aloitteen mielellään, mutta silti se ei tarkoita sitä, etteikö mies haluaisi naisenkin tekevän aloitetta. Kun nainen tekee aloitteen, mies voi ainakin olla täysin varma siitä, että nainen on täysin rinnoin jutussa mukana.

2. Seksikkäät vaatteet ja alusvaatteet

Kun naisella on yllään seksikkäät alusvaatteet, mies voi olla varma, että nainen on ajatellut häntä ja seksiä. Nainen nimittäin ei pue seksikkäitä alusvaatteita oikeastaan minkään muun takia kuin kiihottaakseen miestä. Mies myös nauttii niistä, vaikka se ei näyttäisi siltä tämän heittäessä ne nopeasti lattialle.

3. Esileikki on tärkeää myös miehelle.

Naisenkaan ei kannata rynnistää suoraan toimiin ilman esileikkejä, sillä mies nauttii esileikeistä vähintään yhtä paljon kuin nainen. Miesten mielestä hyvään seksiin kuuluu sekä esileikki että itse akti.

4. Yllätykset sängyssä.

Tietty spontaanisuus saa miehet syttymään. Seksiä ei tarvitse etukäteen tarkoin suunnitella, vaan voi spontaanisti heittäytyä tilanteen mukaan. Miestä kiihottaa se, että nainen on valmis spontaaniin seksiin.

5. Haluista puhuminen.

Tuhmat puheet saavat miehen innostumaan. Niitä voi puhella etukäteen vihjaillen. Mutta ennen kaikkea kannattaa puhua sängyssä, siitä mistä pitää ja tuntuuko se hyvältä mitä mies tekee, vähän ehkä ohjaillakkin. Mies haluaa tietää, tuntuuko naisesta hyvältä.

6. Ehkäisy on hallinnassa.

Myös mies nauttii seksistä, jossa ehkäisy on kunnossa ja molemmat ovat ottaneet siitä vastuuta.

7. Huumori ja kepeys sängyssä.

Mies ei pidä siitä, että seksiä tulisi harrastaa vakavalla naamalla. Sopiva kepeys sopii hyvin sänkytouhuihin, ja siitä on paljon hyötyäkin. Jos sattuu mokia, niille voi nauraa sen sijasta että toinen joutuisi häpeämään.

8. Saada nainen tyydytetyksi.

Jokainen mies haluaa saada naisen tyydytetyksi. Miehestä on ilo katsella kun nainen saa orgasmin.

Lähde: Women's Health


Takaisin
Siirry alkuun