Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
All Black
Basix
Bathmate
Dark Crystal
Fleshjack
Fleshlight
Fun Factory
Jimmyjane
Lovers Premium
Picobong
Pipedream
Satisfyer
Shunga
Toy Joy
Vac-U-Lock
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Tekopenikset

277 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Tekopenis antaa lähes aidontuntuisen nautinnon

Tekopenikset muistuttavat ulkonäöltään oikeita peniksiä. Tekopeniksiä on kuitenkin, kuten oikeita peniksiäkin, monen kokoisia, tuntoisia ja näköisiä. Tekopeniksiä ja dildoja löytyy myös värikkäinä, jos ei halua tyytyä tummaan tai vaaleaan. Tekopenikset voivat sisältää myös vibraattorin, jossa on monia säätömahdollisuuksia. Vibraattorin avulla tekopeniksestä saa uusia tuntemuksia seksiin. Vibraattorin voi toki myös sammuttaa ja käyttää tekopenistä sellaisenaan.

Tekopeniksen materiaali ja valinta

Tekopeniksiä valmistetaan jellystä, silikonista, kumista, muovista tai useamman aineen yhdistelmistä. Tekopeniksissä jäljitellään usein oikean peniksen ja ihon pehmeyttä ja tuntoa. Nykyään valmistetaan myös notkeita ja veteliä peniksiä kovien ja taipumattomien lisäksi. Monissa tekopeniksissä on myös imukuppi, joka pitää sen paikallaan ja voit nauttia menosta ilman käsiä. Tekopenikset ovat monikäyttöisiä, joten niitä voi käyttää niin miehet kuin naisetkin ja ne soveltuvat sekä vaginaan että peppuun käytettäviksi. Kokeilemalla tai netissä vertailemalla selviää, mikä on sinulle sopivin tekopenis. 

Tekopenis aloittelijalle netistä

Ensimmäiseksi tekopenikseksi ei kannata tilata sitä suurinta mahdollista. Netistä ostettaessa ei välttämättä tule miettineeksi tekopeniksen kokoa, jolloin pakettia avatessa peniksen koko voikin yllättää negatiivisesti. Ensimmäiseksi tekopenikseksi kannattaakin valita keskikokoinen tai pieni penis, jolloin voi lähteä lempeästi kokeilemaan, onko tuote itselle sopiva. Tuotekuvauksessa näykyy peniksen koko, jota siis kannattaa aina katsoa. Tekopeniksen kaveriksi voi samalla tilata myös liukuvoidetta, jolloin tekopeniksen käyttö on miellyttävämpää.

Siirry alkuun