Dildo The Real One Jelly 10 tuumaa
39,90€
Vac-U-Lock, Realistic Cock 6"
49,90€
Super Big Boss
29,90€
Dildo Vangelis Vaalea
18,90€
Fantasy long dildo 24 cm
19,99€
The Real One Jellydildo Vibralla
36,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Basix
Durex
Fleshjack
Fleshlight
Fun Factory
Jimmyjane
LoversPremium
Picobong
Pipedream
Swan
Vac-U-Lock
Marcdorcel
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Tekopenikset

501 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Tekopenis antaa lähes aidontuntuisen nautinnon

Tekopenikset muistuttavat ulkonäöltään oikeita peniksiä. Tekopeniksiä on kuitenkin, kuten oikeita peniksiäkin, monen kokoisia, tuntoisia ja näköisiä. Tekopeniksiä ja dildoja löytyy myös värikkäinä, jos ei halua tyytyä tummaan tai vaaleaan. Tekopenikset voivat sisältää myös vibraattorin, jossa on monia säätömahdollisuuksia. Vibraattorin avulla tekopeniksestä saa uusia tuntemuksia seksiin. Vibraattorin voi toki myös sammuttaa ja käyttää tekopenistä sellaisenaan.

Tekopeniksen materiaali ja valinta

Tekopeniksiä valmistetaan jellystä, silikonista, kumista, muovista tai useamman aineen yhdistelmistä. Tekopeniksissä jäljitellään usein oikean peniksen ja ihon pehmeyttä ja tuntoa. Nykyään valmistetaan myös notkeita ja veteliä peniksiä kovien ja taipumattomien lisäksi. Monissa tekopeniksissä on myös imukuppi, joka pitää sen paikallaan ja voit nauttia menosta ilman käsiä. Tekopenikset ovat monikäyttöisiä, joten niitä voi käyttää niin miehet kuin naisetkin ja ne soveltuvat sekä vaginaan että peppuun käytettäviksi. Kokeilemalla tai netissä vertailemalla selviää, mikä on sinulle sopivin tekopenis. 

Tekopenis aloittelijalle netistä

Ensimmäiseksi tekopenikseksi ei kannata tilata sitä suurinta mahdollista. Netistä ostettaessa ei välttämättä tule miettineeksi tekopeniksen kokoa, jolloin pakettia avatessa peniksen koko voikin yllättää negatiivisesti. Ensimmäiseksi tekopenikseksi kannattaakin valita keskikokoinen tai pieni penis, jolloin voi lähteä lempeästi kokeilemaan, onko tuote itselle sopiva. Tuotekuvauksessa näykyy peniksen koko, jota siis kannattaa aina katsoa. Tekopeniksen kaveriksi voi samalla tilata myös liukuvoidetta, jolloin tekopeniksen käyttö on miellyttävämpää.

Siirry alkuun