Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Belladot
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Gspot
Jimmyjane
Key
Lelo
Lovers Premium
Nexus
OhMiBod
Ovo
Picobong
Pipedream
Powerbullet
Rocks-Off
Satisfyer
Smile
Sqweel
Swan
Tenga
Touche
Toy Joy
Wanachi
We-Vibe
Womanizer
YESforLOV
Zini
Hot
Nanma
Pink
Riannes
Ticklervibes
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Täsmäkiihottimet

526 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Täsmäkiihotin hyväilee ja herättelee kehon osia

Täsmäkiihottimet on suunniteltu tuomaan värinää erityisesti yhteen kehon osaan. Jos haluat takuuvarman klitoriskiihottimen, niin kannattaa tutustua klitorikselle suunniteltuihin tuotteisiin. Täsmäkiihotin voi olla suunniteltu erityisesti klitoriksen hyväilyyn ja hoitamiseen, joissa se pääsee ylivoimaisesti parhaaseen suoritukseensa. Toki täsmäkiihottimia voi käyttää oman mielikuvituksen mukaan ja vaihdella rohkeasti käyttökohteita. Täsmäkiihottimet sopivat hyvin esileikkiin ja kehon herättelemiseen yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

G-pistekiihotin täsmähoitoon

Naisen ja miehen keho sisältää erityisen herkullisia paikkoja, joiden hoitoon on kehitetty sopivia täsmätuotteita. Miesten ja naisten g-pisteen etsimiseen ja löytämiseen kannattaa valita siihen suunniteltu tuote, niin pääset nautinnon huipulle vaivattomasti. G-pistekiihotin on muodoltaan pitkä ja sopivasti käyrä, jolloin g-pisteen hyväileminen ja stimuloiminen onnistuu varmasti. Täsmäkiihottimen vibraattori on yleensä pienelle alueelle tuleva, mutta suurta nautintoa tuottava. G-pistekiihottimet on usein valmistettu silikonista, jolloin ne tuntuvat käytössä miellyttäviltä. G-pistekiihottimen kanssa kannattaa aina käyttää vesiliukoista liukuvoidetta.

Klitoriskiihotin naiselle

Klitoriskiihotin on suunniteltu pieneksi ja helppokäyttöiseksi, jolloin sen käyttäminen onnistuu hyvin myös yhdynnän aikana. Klitoriskiihottimet soveltuvat hyvin myös peppuseksiin tuomaan tarvittavaa rentoutta peliin. Klitoriskiihottimien valikoima on netissä laaja, joten kannattaa tutustua ja lukea tuotteista ennen varsinaista ostopäätöstä. Klitoriskiihottimen kanssa voi käyttää vesiliukoista liukuvoidetta tai klitorikselle erikseen suunniteltuja voiteita, jotka voivat nostaa nautinnon vielä uudelle tasolle. Täsmäkiihottimet ovat varma valinta orgasmin saamiseen niin sooloseksissä kuin yhdessä kumppanin kanssa.

 

Siirry alkuun