Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Bathmate
Lapd
Nanma
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Tarvikkeet penispumpuille

12 tuotetta 5 kaupasta

Tarvikkeet penispumpuille saat netistä

Penispumppu on seksiväline, joka saa erektion tuntumaan ja näyttämään vahvemmalta. Penispumppu toimii seksielämän piristeenä ja se antaa kaikille miehille mahdollisuuden tarjota parempaa nautintoa kumppaneilleen. Penispumput eivät kuitenkaan kestä ikuisuutta, joten varalta kannattaa ostaa myös tarvikkeet penispumpuille. Osta samalla myös muut seksilelut, kuten penistuet, erektiorengas ja penisjatko. Seksikauppa on kaikkia seikkailunhaluisia varten!

Valitse penispumpullesi sopivat tarvikkeet

Penispumppu on laite, joka tarvitsee myös varaosia. Osta siis samalla tarvikkeet penispumpuille ja pidä pumppu toiminnassa vuodesta toiseen. Pidä kuitenkin huoli, että ostamasi tarvikkee sopivat juuri sinun pumppumalliisi. Pumpuissa on eroja ja niin on tarvikkeissakin. Mikäli penispumppua käyttää paljon, kannattaa sille ostaa myös puhdistussarja. Sen avulla pumppu pysyy aina puhtaana ja näin ollen sen kunto on myös parempi. Pidä siis erektio kovana ja penispumppu aina valmiina auttamaan. Seksitarvikkeet auttavat hankalinakin aikoina pitämään seksielämän tyydyttävänä niin, ettei kumppanisi nautinto joudu koskaan kärsimään. Tutustu tarvikkeiden valikoimaan netissä ja tilaa ne suoraan kotiin.

  • Osta penispumppuusi sopivat tarvikkeet
  • Puhdista penispumppusi puhdistussetillä

Penispumpun tarvikkeet saat edullisesti netistä

Kaikki on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, sillä tarvikkeet penispumpuille löydät nyt samasta osoitteesta kuin itse penispumputkin. Kannattaa siis kerralla ostaa kaikki tarvikkeet, jotta penispumppu pysyy takuulla parhaimmassa mahdollisessa kunnossa. Tuotteiden tilaaminen netistä on helpompaa, sillä monet häpeävät seksikaupassa asioimista. Netissä tuotteisiin voi tutustua aivan rauhassa ja tuotteita voi ostaa kerralla useampia, jolloin ne ovat edullisempia. Muista myös, että mitä enemmän tilaat, sitä pienemmät postikulut ovat. Tutustu siis valikoimaan ja tilaa tarvitsemasi tuotteet!

Siirry alkuun