Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baci
Eros
Cottellicollection
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Sukkahousut

228 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Sopivat sukkahousut on helppo löytää netistä

Sukkahousut kuuluvat jokaisen naisen talvivarusteeksi ja niillä on oma paikkansa myös juhlissa ja seksin viettelyissä. Sukkahousut ovat joustavaa materiaalia ja ne sopivat kaikenkokoisille naisille. Isompia kokoja on saatavilla useista malleista, joten kaikille löytyy varmasti mieluisat sukkahousut. Sukkahousuja on eri paksuisia, jolloin voit valita sopivat niin kesään kuin talveenkin.

Erilaisia sukkahousuja

Sukkahousuja myydään lähes kaikissa seksiin keskittyneissä nettikaupoissa. Sukkahousut onkin helppo ostaa netistä, koska koko on yleensä helppo arvioida ja malli on vartaloa mukaileva ja kaikille sen puolesta sopiva. Sukkahousuissa voi myös vähän revitellä, koska ne ovat pääasiassa piilossa. Seksikaupoissa suosittuja ovatkin ns. avosukkahousut, jotka jättävät haaravälin avonaiseksi. Sinun ei siis tarvitse riisua välttämättä sukkahousuja seksin aikana, koska tärkeät erogeeniset alueet ovat vapaana kosketukselle. Suosittuja ovat myös ohuet pitsi- ja verkkosukkahousut, jotka korostavat seksikkäästi naisellista vartaloa. Pitsisukkahousut sopivat hyvin yhteen myös hameiden tai pitsisten rintaliivien kanssa. Kokeile yhdistää myös seksikkäisiin käsineisiin sekä korkokenkiin ja kokonaisuus on vertaansa vailla. 

Sukkahousuja kannattaa ostaa kerralla useammat, koska ne ovat varsinkin talvella jokapäivä käytössä. Sukkahousuja on saatavilla useissa eri väreissä ja myös kuviot vaihtelevat. Ohuet sukkahousut eivät ole kovin kestäviä, joten myös sen puolesta kannattaa ostaa useat sukkahousut kovempaan menoon.

Siirry alkuun