Strap-On Hollow Extender,Penistuki
26,90€
Super Woman Harness
45,90€
Devils Dick - Harness
69,90€
Miesten Remmiasu, Zado
79,90€
Potent Plunger Harness, nanma
44,90€
Strap-On Setti - Harness + 3 dildoa, you2toys
52,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Basix
Bathmate
Fun Factory
Latex
Ouch
Pipedream
Powerbullet
Rimba
SM
Sportsheets
Tantus
Vac-U-Lock
Zado
Nanma
Svenjoyment
Toyjoy
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Libido
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Strap on & harness

283 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Strap on & harness on vyödildon ja vartalovaljaiden yhdistelmä

Strap on tarkoittaa vyödildoa, joka kiinnitetään lanteille. Harness taas tarkoittaa vartalovaljaita, johon esimerkiksi dildon voi kiinnittää. Yleensä vyöt ja valjaat kiinnitetään lanteille, mutta nykyään löytyy myös reiteen tai rintakehään kiinnitettäviä valjaita. 

Strap on & Harness netistä

Strap on ja harness on usein myös lesboseksiin yhdistetty osaalue, jossa pääosassa on lanteille kiinnitettävä irtopenis tai puettavat vartalovaljaat. Seksikauppojen valikoima on laaja myös tällä osa-alueella, joten kannattaa tutustua netissä rauhassa tuotteisiin ja vertailla ennen tilausta. Harness eli vartalovaljaat on usein suunnattu joko miehille tai naisille. Yleensä nahasta valmistetut valjaat korostavat erogeenisia alueita: rintoja, penistä ja vaginaa. Harness- valjaita voi yhdistää myös muihin bdsm & bondage tuotteisiin. Kokeile esimerkiksi kaulapantoja, nipistimiä ja naamioita yhdessä valjaiden kanssa. 

Strap on vyödildot on usein suunnattu naisille, joille tekopenis vyötäröllä mahdollistaa uusia ulottuvuuksia seksissä. Vyödildot sopivat niin lesboseksiin kuin anaaliseksiinkin. Käytä strap on vyödildoa aina yhdessä hyvän liukuvoiteen kanssa, niin saat parhaan mahdollisen nautinnon.

Siirry alkuun