Stud 100 Spray Miehille
19,90€ 29,90€
Penis XXL - Voide
12,00€
Stahl Hart Erektiovoide
11,90€
Sizegain Plus Kapselit 30 kpl
49,90€ 79,90€
Bull Power Delay Gel
14,50€
eXXtreme Power caps
9,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Belladot
Durex
Eros
Ouch
Pjur
Rfsu
Shunga
Stimul8
Viamax
Voulezvous
YESforLOV
Climax
Flirt
Hot
Joydivision
Kamasutra
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Stimuloivat tuotteet

256 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Stimuloivat tuotteet toimivat seksuaalisen halukkuuden lisääjänä

Stimuloivat tuotteet sisältävät feromoneja, tuoksuja, jotka kiihdyttävät seksuaalista halua ja erilaisia voiteita ja geelejä, jotka parantavat tuntoa iholla ja voimistavat orgasmeja. Usein seksi pääsee halun nostattamisen kautta uuten lentoon ja nautinto lisääntyy.

Feromonit seksin lisääjänä

Feronomit ovat hajuja, jotka vaikuttavat seksuaaliseen halukkuuteen. Hajuja on tutkittu ja huomattu, että ne ovat tärkeä osa esimerkiksi kumppanin valintaa. Miellyttävä tuoksu rentouttaa ja siirtää ajatuksia seksiin. Feromonit ovat luonnollisia hajuviestejä, joita lähetämme ympärillemme. Nyt houkuttelevia feromoneja myydään pulloissa, jolloin voit käyttää tuoksua houkuttelemaan lähellesi miehiä tai naisia. 

Feromoneja myydään erikseen miehille ja naisille. Osan feromoneista voi suihkauttaa myös suoraan makuuhuoneeseen. Tuotevalikoima on laaja, joten voit käyttää feromonia deodoranttina, parfyymina, rannekkeena tai huonetuoksuna. 

Stimuloivat tuotteet

Stimuloivat liukuvoiteet ja geelit lisäävät verenkiertoa erogeelinisilla alueilla ja parantavat sitä kautta nautintoa. Puhutaan myös orgasmigeeleistä, joiden sanotaan voimistavan orgasmia. Stimuloivia tuotteita ovat myös kapselit, jotka lisäävät seksuaalista halukkuutta niin miehillä kuin naisillakin. Stimuloivissa tuotteissa on tärkeässä osassa tuoksu, joka vaikuttaa meihin myös alitajuisesti. 

Siirry alkuun