Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Feelztoys
Fun Factory
Powerbullet
Rfsu
Tenga
Toy Joy
Nanma
Pink
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Sormi- ja kielikiihottimet

52 tuotetta 6 kaupasta

Sormi- ja kielikiihottimet tarjoavat vaivatonta vibraa ja värähtelyä seksiin

Sormikiihotin on sormeen kiinnitettävä vibraattori, mikä mahdollistaa klitoriksen tai muun erogeenisen alueen hyväilyn kätevästi ja tarkasti. Sormivibraattoria voi käyttää sooloseksiin tai se sopii myös käytettäväksi toisen hyväilyyn tai nautinnon tuottamiseen yhdynnän aikana. Kielikiihotin on kieleen kiinnitettävä vibraattori, joka tarjoaa uusia elämyksiä partnerin alapään hoitoon tai muiden alueiden hyväilemiseen.

Pieni vibraattori seksiin

Sormivibraattoreita on suunnattu erikseen naisille tai jokaiseen sormeen sopivaksi. Netistä ostettaessa kannattaa aina tarkistaa tuotteen koko ja sopivuus itselle. Sormivibraattori toimii hyvin kiusoittelevana alkuna esileikissä tai tuomaan nautintoa niin perus- kuin anaaliseksiinkin. Erityisesti anaaliseksissä sormivibraattorilla saa helposti sopivaa rentoutta peliin. Sormivibraattoreissa voi olla säädettävä vibra tai yhden vaihteen toiminta. Käyttäminen on tehty helpoksi ja tuotetta on pienen koonsa takia helppo kuljettaa vaikka käsilaukussa. Kokeile sormivibraattoria rohkeasti myös nänneihin, kiveksiin ja muihin kehon herkkiin kohtiin. 

Kielikiihotin suuseksiin

Kielikiihotin vie suuseksin taatusti uudelle tasolle. Kieleen kiinnitettävä, miellyttävä vibraattori sopii hyvin piristeenä suuseksiin. Kielellä voit vaeltaa ja kiusoitella kumppanisi vartaloa joka paikasta. Kielivibraattorit on yleensä tehty hajuttomasta ja mauttomasta silikonista, jolloin ne ovat mielyttäviä ja hygieenisiä käyttää. Kielikiihottimen pinta tuntuu mukavalta iholla erityisesti liukasteen kanssa käytettäessä. 

Kiihottimien käyttö

Sormi- ja kielikiihottimia kannattaa käyttää yhdessä vesiliukoisen liukuvoiteen kanssa. Liukuvoiteen käytössä ei kannata säästellä ja niitä kannattaakin kokeilla eri tyyppisiä ja makuisia. Erityisesti kielikiihottimen käyttö voi olla mukavaa yhdessä hyvänmakuisen liukuvoiteen kanssa. Vibraattorit kannattaa puhdistaa ennen käyttöä ja käytön jälkeen lämpimällä vedellä tai seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella hyvän hygieenian takaamiseksi. Säilytä seksileluja puhtaassa paikassa erillään muista tavaroista. 

Siirry alkuun