Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Badkitty
Fifty Shades Of Gray
Latex
Lelo
Male Edge
Ouch
Rimba
SM
Sportsheets
YESforLOV
Zado
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Sidontavälineet

398 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Sidontavälineet ovat olennainen osa bdsm & bondage -seksileikkejä

Sitominen on kenties tärkein elementti bdsm & bondage seksissä. Alistettu sidotaan osittain liikkumattomaksi ja hän on täysin valtaapitävän armoilla. Sitominen ja liikkumattomuus keskittävät huomion kosketukseen, mikä usein voimistaa myös seksuaalista nautintoa.

Sidontavälineet netistä

Netistä löytyy laaja valikoima erilaisia sidontavälineitä. Sidontavälineet sopivat yleensä niin miehille kuin naisillekin. Osa tuotteista voi olla suunnattu enemmän toiselle sukupuolelle. Sidontaa voi tehdä monella tavalla: perinteiset käsiraudat ovat saaneet rinnalleen köysiä, teippejä, kahleita, kaulapantoja, nauhoja, kovempia orjakahleita, reisiremmejä, suuketjuja, talutushihnoja ja sänkykahleita.

Kokeilemalla selviää, mikä sitominen tuottaa itselle ja kumppanille eniten mielihyvää ja jännitystä. Sidontatuotteita voi myös yhdistellä keskenään. Sidontatuotteet huutavat yleensä rinnalleen myös muuta bdsm & bondage välineistöä. Kokeilemalla selviää, mitä kannattaa yhdistää ja mikä tuottaa itselle suurimman nautinnon. Kokeile sidontavälineiden kanssa ainakin naamioita, niin tunnelma tiivistyy entisestään.

Siirry alkuun