Heavy-Duty Hogtie Kit
35,60€
SÄÄSTÖPAKETTI - RISTISIDE KÄSI JA NILKKAKAHLEILLA
44,70€
Käsiraudat
9,50€
NAISTEN MONITOIMISITEET
49,90€
Bad Kitty sänkykahle
29,50€
50 Bondageasentoa - Kortit
8,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Fifty Shades Of Gray
Ouch
Picobong
Pipedream
Rimba
SM
Sportsheets
Zado
Flirt
Joyfactory
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Sidontavälineet

412 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Sidontavälineet ovat olennainen osa bdsm & bondage -seksileikkejä

Sitominen on kenties tärkein elementti bdsm & bondage seksissä. Alistettu sidotaan osittain liikkumattomaksi ja hän on täysin valtaapitävän armoilla. Sitominen ja liikkumattomuus keskittävät huomion kosketukseen, mikä usein voimistaa myös seksuaalista nautintoa.

Sidontavälineet netistä

Netistä löytyy laaja valikoima erilaisia sidontavälineitä. Sidontavälineet sopivat yleensä niin miehille kuin naisillekin. Osa tuotteista voi olla suunnattu enemmän toiselle sukupuolelle. Sidontaa voi tehdä monella tavalla: perinteiset käsiraudat ovat saaneet rinnalleen köysiä, teippejä, kahleita, kaulapantoja, nauhoja, kovempia orjakahleita, reisiremmejä, suuketjuja, talutushihnoja ja sänkykahleita.

Kokeilemalla selviää, mikä sitominen tuottaa itselle ja kumppanille eniten mielihyvää ja jännitystä. Sidontatuotteita voi myös yhdistellä keskenään. Sidontatuotteet huutavat yleensä rinnalleen myös muuta bdsm & bondage välineistöä. Kokeilemalla selviää, mitä kannattaa yhdistää ja mikä tuottaa itselle suurimman nautinnon. Kokeile sidontavälineiden kanssa ainakin naamioita, niin tunnelma tiivistyy entisestään.

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928