Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baci
Demoniq
Softline
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Sexy bodyt ja catsuitit

222 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Viettele kumppanisi Catsuitilla tai sexybodylla

Sexybodyt ja catsuitit ovat viettelijättären peruskalustoa. Seksikkäät bodyt peittävät ja paljastavat sopivassa suhteessa ja niitä voi käyttää myös alusvaatteiden tapaan. Catsuitiksi sanotaan kokovartalopukua, joka voi olla joko peittävä tai paljastava. Useimmiten catsuit paljastaa vartalon kuitenkin aika anteliaasti. 

Catsuitit ja sexybodyt netistä

Catsuitit ovat keränneet suosiota nettikaupoissa. Valikoima on laaja ja jokaiselle koolle ja tyylille löytyy varmasti oma catsuit. Catsuit on yleensä joustavaa ja läpinäkyvää materiaalia ja peittää paljastaen naisen kaulasta nilkkoihin. Catsuit sopii myös seksikkääksi kerrastoksi kylmeneviin iltoihin. Kokeile yllättää kumppanisi pelkkä catsuit päälläsi. Naisellisuutta ja erottisuutta korostava asu tyrmää varmasti miehen kuin miehen.  

Seksikkäitä bodyja kannattaa ehdottomasti kokeilla. Voit käyttää niitä alusvaatteiden tapaan myös muiden vaatteiden alla. Seksikäs olo jatkuu varmasti iltaan asti näissä kamppeissa. Yhdistä sexybody kauniisiin koruihin ja korkokenkiin ja kokonaisuus on varmasti loistava. 

Monokini on bodyn ja rintaliivi-alushousu -setin yhdistelmä. Alusasu, joka puetaan yhtenä osana, mutta joka paljastaa pintaa enemmän kuin body. Monokinejä löytyy nettikaupoista myös enenevässä määrin, joten tutustu ihmeessä myös näihin alusasuihin. Vartalon korostaminen ja pukeutuminen kauniisiin alusasuihin tekee hyvää jokaiselle naiselle ja se piristää usein myös seksielämää. Catsuitit, bodyt ja monokinit ovatkin hyviä lahjaideoita kumppanille tai itselle. 

Siirry alkuun