Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Pipedream
Hot
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Seksinuket

134 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Seksinuket miehille - mukava lisä itsetyydytykseen

Seksinuket ovat tyytyväisiä seksikumppaneita, jotka ovat aina valmiita tosi toimiin. Seksinuket tuovat mukavan lisän masturbaatioon. Voit valita laajasta valikoimasta silmää miellyttävän nuken, joka on aidon kumppanin kokoinen ja usein myös tuntoinen. Seksinukeista saatetaan käyttää myös nimitystä pumpattava barbara.

Seksinuken käyttö

Seksinukke menee pieneen tilaan, mikä on säilytyksen kannalta hyvä asia. Voit pumpata seksinuken käyttöö kätevästi erikseen myytävien nukkepumppujen avulla. Seksinuket on valmistettu yleensä muovista tai kumista ja ne täytetään ilmalla. Seksinuket ovat kooltaan ja muodoiltaan kuin oikeita ihmisiä. Usein ne ovat saaneet inspiraationsa oikeilta pornotähdiltä ja muistuttavat heitä ulkoisesti. Usein seksinukeilla on oikeita hiuksia muistuttavat hiukset ja aidon tuntoiset aukot.

Seksinukkeja on saatavilla eri asennoissa ja yleensä niillä on kolme aukkoa, joihin voi työntää penistä. Isot rinnat ovat myös aina terhakkaat ja valmiina puristelulle ja imemiselle. Seksinuken kanssa kannattaa käyttää aina laadukasta liukuvoidetta nautinnon takaamiseksi.  Tutustu netin laajaan valikoimaan ja tilaa sinua miellyttävä yksilö. Seksinukke kannattaa pestä seksivälineille tarkoitetuilla puhdistusaineilla aina käytön jälkeen. 

Siirry alkuun