Fuck Me Silly Dude, Pipedream
699,00€
Kaalimato Harjoituskuulat - Lantionpohjan hyvinvointiin
24,90€
MIESNUKKE BODARIVARTALOLLA JA SUURELLA DILDOLLA
139,50€
Lelo - Luna, Geishakuulat, Black
24,90€ 49,90€
Ben Wa Treenikuulat, kultainen
14,90€
Feelztoys - Desi Pink Loveballs
22,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Geisha
Icicles
Lapd
Latex
Lelo
OhmiBod
Ouch
Ovo
Pipedream
Plaisirs Secrets
Smile
Touche
We-Vibe
Hot
Marcdorcel
Nanma
Pink
Riannes
Toyjoy
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Seksilelut naisille

384 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Seksilelut naisille netistä

Seksilelut naisille tarjoavat juuri naisille suunnattuja seksileluja. Naisten tarpeita tyydyttävät erityisesti geishapallot, seksinuket ja erilaiset vagina- ja nännipumput, jotka seksiteollisuus on tuottanut juuri naisia ajatellen.

Geishapallot ja -kuulat

Vagina on kooltaan ja muodoltaan jokaisella naisella yksilöllinen kapistus. Eri elämäntilanteissa vaginan koko voi myös muuttua: hormonimuutokset ja synnytys lienevät niitä suurimpia muutosten aiheuttajia. Lantionpohjalihasten harjoittaminen on jokaiselle naiselle hyödyllistä, mutta usein juuri näiden lihasten harjoittaminen tahtoo unohtua. Seksielämän ja oman hyvinvoinnin kannalta lantiopohjalihasten käyttö ja harjoittaminen on aina positiivista. Geishapallot ja -kuulat tarjoavat helpon ratkaisun lantiopohjalihasten harjoittamiselle. Voit asettaa geishapallon tai pallot sisällesi ja tehdä ihan normaalisti omia arkiaskareita. Lihasten harjoittaminen tapahtuu kuin huomaamatta. Geishapallot on halpa ja hyvä sijoitus.

Seksinuket naisille

Naisille on suunnattu omia seksinukkeja, jotka muistuttavat aitoja miehiä aina hiuksia myöten. Tärkein varustus lienee seksinukella penis ja niitä löytyykin moneen lähtöön. Osa seksinukeista toimii myös vibralla. Seksinukkeja on moneen lähtöön: osa on tehty lähinnä pilailumielessä ja ne sopivat hyvin esimerkiksi polttareihin. Osa taas on tehty laadukkasta materiaalista ja ne sopivat paremmin tositoimiin. 

Vagina- ja nännipumput

Imukuppi ja pumppu on toimiva yhdistelmä, jolla saa aikaan kihelmöivää nautintoa niin vaginassa kuin nänneissäkin. Voit itse säädellä imun sopivaksi juuri sinun nautinnollesi. Vagina- ja nännipumput toimivat hyvin masturbaatiossa tai yhdessä kumppanin kanssa. 

 

Siirry alkuun