Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Fleshjack
Fleshlight
Fun Factory
Gspot
Lelo
Lovers Premium
Manzzz
Mystim
Nexus
Ovo
Oxballs
Pipedream
Renegade
Rocks-Off
Satisfyer
Tenga
Toy Joy
Vulcan
Waterglide
Zini
Climax
Hot
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Seksilelut miehille

1088 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Seksilelut miehille - seksuaalista nautintoa ja mielihyvää

Seksileluja on kehitetty tuottamaan erityisesti miehille seksuaalista nautintoa. Miehille kohdennetut seksilelut keskittyvät usein peniksen ympärille, joka onkin melkein kaikkien miesten lempilelu. Penikselle voi tuottaa nautintoa usealla tavalla, joten kannattaa tutustua netissä laajaan valikoimaan, joka tarjoaa mielihyvää juuri miehille. 

Erektio tuet ja jatkot

Erektio on miehille tärkeä asia, joten sitä nostattamaan on kehitetty paljon erilaisia apuvälineitä. Jatkopeniksessä penis puetaan ikäänkuin toisen pippelin sisään, mikä tuottaa erilaista nautintoa niin miehelle kuin naisellekin. Erilaiset puettavat jatkopenikset helpottavat erektion pitämistä yllä ja tarjoavat isoa penistä naiselle, vaikka omasi olisi vähän pienempikin.

Peniksen kasvattaminen

Miehillä on taipumusta haluta omistaa vähän isompi penis. Peniksen kasvattamiseen onkin kehitetty monia apuvälineitä. Erilaiset venyttäjät ja peniksen kehittäjät tuovat penikseen lisäpituutta pitkällä aikavälillä ja täysin kivuttomasti yleensä pari senttiä. Tulokset toki vaihtelevat yksilöittäin, mutta pidennystä ja paksuuntumista on kuitenkin luvassa pitkäjänteisellä harjoittelulla. 

Penispumppu

Penispumput auttavat erektion saamisessa erityisesti, jos ei lääketieteellisestä syystä pysty käyttämään erektiolääkkeitä. Penispumpulla voi saada tuloksia aikaan varsin nopeasti ja sen käyttö sopii hyvin myös eturauhasleikkauksen jälkeen kehittämään erektiota entiselle tasolle. Erektiopumppua suositellaan käytettävän päivittäin n. 12 viikon ajan pysyvien tulosten saamiseksi.

Penisrenkaat

Penisrenkaat on helppo ja halpa seksilelu jokaiselle miehelle. Penisrengas auttaa pitämään erektiota yllä koko seksin ajan ja se yleensä myös voimistaa erektiota. Penisrenkaissa voi olla mukana myös vibra tai muita nautinnollisia lisäominaisuuksia. Penisrenkaita on olemassa monen kokoisia, mikä kannattaa huomioida aina tilausta tehdessä. Valitse siis huolella juuri sinulle paras penisrengas.

Seksinuket

Jos aito seksikumppani puuttuu, seksinuket voivat tarjota kouriintuntuvaa seuraa. Seksinukkeja on kehitetty monenlaisia, joten löydät varmasti sinua miellyttävän pumpattavan naisen. Kannattaa tilata mukaan myös jalkapumppu, niin saat naisen kokoon nopeasti. Nuken voi halutessaan aina tyhjentää, koska aidon kokoiset nuket vievät yllättävästi kaappitilaa.

Vaginat, anukset ja suut

Aidon näköiset ja tuntoiset vaginat, anukset ja suut tuovat vaihtelua masturbaatioon. Käytä yhdessä liukuvoiteiden kanssa, jotta saat varmasti aidon ja miellyttävän nautinnon. Kätevä säilyttää ja käyttää. 

Siirry alkuun