Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Huippukiva
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Powerbullet

13 tuotetta 3 kaupasta
Powerbullet

Powerbullet tarjoaa taskukokoista räjähdysvoimaa minivibrojen ja klitoriskiihottimien kautta. Erityisesti naisille suunnitellut vibraattorit ovat pienestä koostaan huolimatta tehokkaita pakkauksia. Pieni vibraattori kulkee myös kätevästi mukana taskussa tai käsilaukussa. Powerbullet vibraattorit ovat hinnaltaan edullisia, joten niitä voi helposti hankkia vaikka useamman erilaisen. 

Powerbullet kuuluu käsilaukun perusvarustukseen

Powerbullet dildot vastaavat huutoon, kun naiset haluavat pienen ja näppärän kiihottimen edullisesti. Powerbulletissa on yleensä kolme eri voimakkuutta ja voimakkuuksien säätäminen toimii helposti napista painamalla. Vibrat ovat vesitiiviitä ja ne on valmistettu muovista. Värivalikoima on laaja, joten voit valita niistä itselle mieluisen. Powerbullet kestää pidemmänkin session väsymättä, joten se ei taatusti hyydy kesken. Powerbullet toimii täydellä teholla yli tunninkin ajan. 

Powerbullet sopii hyvin masturbaatiohetkiin tai käytettäväksi yhdessä kumppanin kanssa. Osa powerbullet malleista on sormivibroja, mitkä toimivat hyvin, kun asento on haastavampi. Powerbulletin parhaat puolet pääsevät esiin, kun sitä käyttää yhdessä liukuvoiteen kanssa. Liukuvoide tekee kosketuksesta ja vibrasta entistä nautinnollisemman. Pieni seksilelu on helppo huuhdella käytön jälkeen. Powerbulletit toimivat paristoilla. Laitteessa voi olla mallista riippuen käytössä vähän erikoisempia patterimalleja, joten kannattaa ostaa vibran lisäksi myös yhteensopivat patterit, mikäli ne eivät kuulu pakkaukseen. Powerbulletin voit tilata kätevästi netistä suoraan postilaatikkoon. 

Powerbullet merkillä on myynnissä myös väriseviä hanurihelmiä, jotka tarjoavat anukseen nautinnollista kosketusta. Hanurihelmiä voi taivutella oman mielen mukaan ja ne sopivat käytettäväksi hyvin myös seksin aikana. Helmet on helppo puhdistaa ja materiaali on muutenkin erittäin miellyttävä. Käytä yhdessä sopivan liukuvoiteen kanssa. 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun