Seksilelut netistä
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Viamax

20 tuotetta 4 kaupasta
Viamax

Viamax on ruotsalainen seksuaaliterveyteen ja hyvinvointiin panostanut merkki, joka on keskittynyt erityisesti voiteisiin, joilla lisätään seksuaalista mielihyvää ja halua. Luonnon yrteistä ja ihoa hellivistä ainesosista valmistetut tuotteet on tehty tukemaan seksuaalista nautintoa niin naisille kuin miehillekin. Seksilelujen kanssa suositellaan aina käytettäväksi liukuvoidetta ja viamaxilta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Liukuvoiteista kosteutta ja luistoa

Viamaxilla on kolme erilaista liukuvoidetta: vesipohjainen liukuvoide, joka sisältää ihoa hoitavaa aloeta, laadukas silikonipohjainen liukuvoide vaativalle käyttäjälle, joka haluaa liu'ulle kestävyyttä, sekä täysin luonnon oma liukuvoide, joka sisältää mm. kermaista kookosvoita. Liukuvoiteta kannattaa vertailla ja etsiä itselle sopiva vaihtoehto eri käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi, anaaliseksiin sopii paljon liukkautta tarjoava silikonipohjainen liukuvoide, kun taas seksuaaliseen herättelyyn ja hierontaan sopii hyväntuoksuinen luonnonaineita sisältävä liukuvoide.

Mielihyvää miehille ja naisille

Viamax on kehittänyt naisille sopivat tuotteet lisäämään seksuaalista nautintoa: Sensitive -geeli lisää herkkyyttä ja stimuloi kehon omaa kosteutta, lämpögeeli, joka herkistää kosketukselle, Tight -geeli, joka saa emättimen tuntumaan tiukemmalta sekä Desire -geeli, joka stimuloi seksuaalista halukkuutta ja nautintoa. Miehille Viamax on kehittänyt Maximum- geelin, joka pistää nimensä mukaisesti veren kiertämään peniksessä, Vitalizer lisäravinne, joka nostaa suorituskykyä ja parantaa herkkyyttä, Volumizer lisäravinne, joka sisältää mineraaleja, vitamiineja ja yrttejä, jotka stimuloivat sperman tuotantoa. Viamax tuotteita voi ostaa kätevästi netistä, sillä niitä on myynnissä useassa eri verkkokaupassa.

Siirry alkuun