Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Poista kaikki suodattimet

Pasante

27 tuotetta 2 kaupasta
Pasante

Pasante on brittiläinen yritys, joka toimittaa kondomeja yli 60 maahan. Yritys on aloitettu 2000-luvulla vuosikymmen sen jälkeen kun taistelu aidsin leviämistä vastaan oli Britanniassa aloitettu. Kondomi toimii niin ehkäisyvälineenä, kuin suojana sukupuolitauteja vastaan. Pasante on kehittänyt laajan valikoiman erilaisia kondomeja, joten kaikille käyttäjille löytyy varmasti mieluinen. Kondomien lisäksi yritys valmistaa erilaisia liukuvoiteita tuomaan seksiin tarvittavaa luistoa. 

Kondomit kätevästi netistä

Kondomeja tarvitsee aina, joten niitä on kätevä ostaa netistä suurempina paketteina. Pasante tarjoaa monenlaista vaihtoehtoa käyttäjilleen: pimeässähohtavia kondomeja hauskanpitoon, makukondomeja suuhoidon ystäville, extravahvoja kondomeja rajuun menoon, kondomeja ilman latexia allergikoille, orgasmia viivyttäviä kondomeja herkästi laukeaville miehille ja naisten kondomeja naisille. Pasantella on myös markkinoiden pienimmät ja suurimmat kondomit, joten jos koko aiheuttaa usein päänvaivaa, niin Pasantella on ratkaisu asiaan. 

Kondomien seurana kannattaa käyttää aina hyvää liukuvoidetta, joten kun ostat kondomeja netistä, niin tilaa samalla myös liukuvoidetta. Pasante kondomien kanssa voit käyttää esimerkiksi Pasante TLC Lub -hybridiliukuvoidetta, joka on yhdistelmä vesiliukoista ja silikonista liukuvoidetta. TLC Lub antaa kestävämmät liu'ut ja sisältää samalla Damiana yrttiä, jonka sanotaan lisäävän seksuaalista halua. Liukuvoiteen saa kuitenkin pestyä helposti pois iholta. Pasante onkin keskittynyt tuotekehittelyssään siihen, että kondomit ja liukuvoiteet maistuvat ja tuoksuvat hyvältä. Usein makukondomipaketit sisältävätkin useaa erimakuista ja hajuista kondomia, joten käyttäjä ei pääse kyllästymään.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun