Seksilelut netistä
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Rfsu

68 tuotetta 5 kaupasta
Rfsu

Rfsu tuotteet keskittyvät vahvasti seksuaaliseen hyvinvointiin. Liukuvoiteet, hierontavoiteet, kondomit, hieromasauvat, geishakuulat, raskaustestit ja ovulaatiotestit pitävät huolta jokaisen seksuaalisesta turvallisuudesta ja nautinnosta. Rfsu tunnetaan kenties parhaiten juuri kondomeistaan, mutta tuotteiden pohjalla on paljon muutakin. Rfsu on sitoutumaton aatteellinen järjestö, joka tarjoaa tuotteiden lisäksi seksuaalikasvatusta, koulutiedottajia, klinikoita ja mielipiteenmuokkausta. Tavoitteena on: "Avoimen ja positiivisen ilmapiirin luominen seksiä ja parisuhdetta koskevissa kysymyksissä."

Rfsu kondomit - ohuita ja kestäviä

Rfsu on kehittänyt kondomien testausmenetelmiä jo vuonna 1946 ja on ollut edelläkävijänä, kun on luotu uusia kriteerejä kondomien laatuvaatimuksille. Edelleen Rfsu testee tuotteitaan todella tarkoin ja laatuvaatimukset ovat korkealla. Turvallisuus ei tarkoita sitä, että kondomit olisivat normaalia paksumpia. Päinvastoin Rfsu valmistaa erittäin ohuita kondomeja, joissa on otettu seksuaalinen nautinto huomioon. Rfsulla on tarjolla myös kondomipaketteja, joiden mukana tulee kiihotusrengas. Power-kondomit on taas kostutettu runsaalla liukuvoiteella ja l-arginiinilla, joka vahvistaa erektiota ja vilkastuttaa verenkiertoa. Suomen eniten myyty kondomi Magic on taas kapeampi kärkiosastaan, mikä on peniksen tuntoherkintä aluetta. Kondomien kanssa tulee käyttää vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta.

Liukuvoide on tehokas ja halpa seksin piristäjä

Liukuvoiteen käyttäminen sopii hyvin jokaiseen elämäntilanteeseen. Stressi, synnytys, imettäminen ja vaihdevuodet vaikuttavat erityisesti limakalvoihin, jolloin liukuvoiteen käyttö on erittäin suositeltavaa. Liukuvoide toimii  hyvin myös kondomien ja seksilelujen kanssa ja usein se lisää sekä miehen, että naisen nautintoa. Klick ultra glide on vesi- ja silikonipohjaisen liukuvoiteen yhdistelmä, jota kannattaa kokeilla. Pitkä luisto ja tehokas kosteutus takaavat hyvät kyydit ja tuote soveltuu yhteen myös kondomin kanssa.

Raskaustestit ja ovulaatiotestit luotettavasti

Raskaustestejä ja ovulaatiotestejä voi ostaa kätevästi ja nopeasti netistä. Ovulaatiotesteillä voi ajoittaa helposti ajankohdan, jolloin raskaaksi tuleminen on mahdollista. Rfsulla on valikoimissaan lisäksi digitaalinen raskaustesti sekä perinteisiä raskaustestiliuskoja, joilla voi luotettavasti testata onko raskaana vai ei. Rfsulla löytyy tuotteita laajasti koko intiimielämän alueelta. Luotettavan toimijan tuotteita on saatavilla monesta eri verkkokaupasta. Tilaa tuotteita netistä ja tue samalla Rfsun työtä seksin saralla. 

Siirry alkuun