Swede - Senze, Spiritual Massage Candle
22,90€
Swede - Hedelmällinen hierontalahja 2
24,90€
Swede - Hedelmällinen hierontalahja 1
24,90€
Swede, Senze - Hierontakynttilä, Soothing
22,90€
Swede - Fruity Love Lubricant, Dark Chocolate
16,90€
Swede - Hedelmällinen hierontaöljy, Eri makuja
15,90€
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Huippukiva
Kaalimato
Poista kaikki suodattimet

Swede

36 tuotetta 2 kaupasta

Swede valmistaa korkealaatuisia hierontaöljyjä, liukuvoiteita ja hierontakynttilöitä. Pullot ovat jo itsessään kauniisti muotoiltuja ja värit miellyttävät silmää. Sweden tuotteissa on käytetty elintarviketeollisuuden luonnollisia aineita, joten ne eivät ärsytä ihoa ja niiden ph on neutraali. Hierontaöljyissä on hedelmäisiä tuoksuja ja makuja ja ne ovat myös lämmitettäviä. Hierontaöljyt ovat lisäksi vesiliukoisia, joten niitä voi käyttää turvallisesti yhdessä kondomien kanssa. Sweden tuotteita voi tilata kätevästi netistä useasta eri verkkokaupasta.

Sweden Flower Power ja Fruity Love

Sweden Flower Power hierontaöljysarjassa on seuraavat teemat: onnellisuus, kiusoitteleva, sielukas, rauhoittava ja piristävä. Hierontaöljyjä voikin helposti hommata useamman, koska välillä tekee mieli edetä rauhallisemmin ja toisinaan taas tekee mieli aloittaa heti kiusoittelu. Hierontaöljyt soveltuvat hyvin perinteiseen hierontaan ja eroottisiin seksileikkeihin.

Sweden makuliukuvoiteet ovat jo itsessään herkullisen näköisiä. Fruity Love -sarjan makuina on kaktus-limetti, mansikka-kuohuviini, mustikka ja vadelma-rypäle. Sweden liukuvoiteissa on ajateltu paljon ihoystävällisyyttä. Woman sensitive -liukuvoide sisältää mm. aloe veraa ja kamomilla uutetta, jotka hillitsevät ihon ärsytystä. Liukuvoiteet ovat vesiliukoisia, joten niitä voi käyttää yhdessä kondomien ja kaikkien seksilelujen kanssa.

Hierontakynttilä on lämmitettävä kynttilä, jonka sulaa öljyä voi levittää suoraan hierottavan selkään. Hierontakynttilää poltetaan ensin 15 minuuttia, jolloin tuoksut leviävät huoneeseen ja jähmettynyt hierontaöljy sulaa. Tämän jälkeen kynttilä sammutetaan ja hieronta voi alkaa. Hienostuneet tuoksut ja rauhoittava tunnelma kruunaavat hierontahetken. Kynttilän paloaika on noin 36 tuntia.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun