Seksilelut netistä

Mystim

100 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen
Mystim

Mystim on saksalainen yritys, joka on valmistanut laadukkaita seksileluja vuodesta 2005 lähtien. Se on erikoistunut vibroihin ja sähköisiin stimulaattoreihin, joilla saadaan aikaan suurta nautintoa kehossa. Mystimin erikoisuutena ovat sähköllä toimivat laitteet, joissa haluttuihin kohtiin vartalossa aiheutetaan sähköimpulsseja. Elektroninen hermostimulaatio tuo seksuaalista nautintoa, kun erogeeniset alueet kehossa saavat nopeataajuuksisia sähköisiä impulsseja. Näillä laitteilla voi saada orgasmin ilman klitoriksen tai peniksen hyväilyä. 

Sähköimpulssit tuovat seksuaalista nautintoa

Sähköimpulssien tuottaminen Mystim tuotteilla on turvallista ja helppoa. Ihoon kiinnitetään elektrodeja, joihin johdetaan laitteen avulla sähköimpulsseja halutulla voimakkuudella. Elektrodeja voi kiinnittää esimerkiksi suoraan klitorikseen, peniksen varteen tai juureen tai vaikkapa nänneihin. Mystimin metalliset sauvat tai kiihotuskuulat voidaan myös liittää laitteeseen. Mystim tuotteessa voi valita joko valmiita ohjelmia tai manuaalisen säädön. Elektrodia ei saa asettaa kurkunpään alueelle, koska siinä se voi aiheuttaa tahattoman lihaskrampin. Sähköimpulssilaitteita ei saa käyttää raskauden aikana tai jos omistaa metallisia implantteja tai tahdistimia kehossaan. Sähköimpulssilaitteet sopivat loistavasti henkilöille, joilla on tuntopuutoksia tai vaikeuksia saada seksuaalista nautintoa. Sähköimpulssilaitteella saatavat orgasmit ovat todella voimakkaita.

Mystimin valmistamat vibrat sisältävät voimakkaita moottoreita ja tarjoavat sitä kautta takuulla mielihyvää. Mystimin tuotteita myydään voimakkaissa väreissä ja ne on muotoiltu erilaisiksi käyttöä ajatellen. Kannattaa tutustua valikoimiin hyvin, niin löytää itseä miellyttävän mallin. Osa vibroista sisältää mahdollisuuden myös sähköimpulssien käyttöön. Mystim tuotteita voi ostaa kätevästi netistä useasta eri verkkokaupasta. 

Siirry alkuun