Seksilelut netistä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Rocks-Off

32 tuotetta 4 kaupasta
Rocks-Off

Rocks-Off seksilelut ovat laadukkaita nautinnontuojia niin miehille, naisille kuin pareillekin. Brittiläinen merkki on toiminut palkitusti seksialalla jo 12 vuoden ajan. Suosituinta vibraa RO-80mm bullettia on myyty jo yli 5 miljoonaa kappaletta, joten kysyntä on ollut todella kovaa. Rocks-off tuotteet keskittyvätkin juuri vibrallisiin seksileluihin, joilla voi stimuloida g-pistettä, klitorista tai anaalia. 

Kekseliäitä seksileluja netistä

Rocks-off seksilelujen ydin koostuu usein palkitusta ja pienestä tehopakkauksesta RO-80mm bullet vibrasta. Sama irroitettava vibra on käytössä esimerkiksi Butt-boy eturauhaskiihottimessa ja Groovy Chick -kiihottimessa, joka stimuloi yhtä aikaa g-pistettä ja klitorista. Näissä Rocks-off seksileluissa on siis kaksi seksilelua yhdessä laitteessa ja niitä voi käyttää joko yhdessä tai erikseen. Bamboo -vibraattorit on taas muotoiltu niin, että tuskin kukaan tunnistaa laitetta alkuun vibraattoriksi. Huulipunakoteloa muistuttava vibra on kuitenkin 10 erilaista toimintoa sisältävä tarkka kiihotin, joka on valmistettu miellyttävästä materiaalista.

Rocks off on suunnitellut seksileluja myös pareille, esimerkkinä 4US, joka on värisevä penisrengas, jossa on sisällä ro-80mm vibraattori. Tehoja löytyy mielin määrin klitoriksen kiihottamiseen ja molempien nautinnon maksimointiin. Rocks off seksilelut on valmistettu laadukkaasta silikonista ja ne voimaan pestä miedolla saippuavedellä. Rocks off seksilelut ovat vesitiiviitä, joten niitä voi käyttää näppärästi vaikka suihkussa. Seksilelujen kanssa kannattaa käyttää lisänä liukuvoidetta, joka takaa luistavammat ja nautinnollisemmat kyydit. Rocks off tuotteita voi ostaa netistä useammasta eri verkkokaupasta.

Siirry alkuun