Swan

Swan tuotemerkki on kehittänyt naisille vibraattoreita,kiihotinkuulia ja karvanpoistajia tyylikkäällä tavalla. Seksilelut on valmistettu laadukkaasta silikonisesta materiaalista, joka tuntuu iholla erittäin miellyttävältä. Vibraattorit on muotoiltu tuotemerkkinsä swanin eli joutsenen mukaan. Värinä on käytetty hehkuvaa, syvää pinkkiä. Vibraattorit ovat saumattomia ja vesitiiviitä, joten ne on erittäin helppo pitää puhtaana. Swanit ovat luksustuotteita ja laatu tulee esiin jo pakkauksessa, joka on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten. Swanin vibraattorit ovat ladattavia, joten ne on vaivattomia käyttää, kun ei tarvitse säätää pattereiden kanssa. Swanissa on käytetty power bullet moottoreita, jotka takaavat voimakkaat ja pitkäkestoiset värinät. Vibraattoreiden voimakkuutta voi säätää kätevästi napin painalluksella. Swanin saa myös lukittua, mikä on kätevä toiminto reissussa. Vibraattori ei siis käynnisty vahingossa matkalaukussa. 

Kiihotinkuula -nautinnollista harjoittelua

Swan on kehittänyt palkitun clutch kiihotinkuulan, jossa on sisällä kosketuksella toimiva moottori. Lantiopohjalihasten harjoittaminen tuskin voi olla nautinnollisempaa kuin tällä kiihotinkuulalla. Kuulavibran ja geishapallon yhdistelmä saa aikaan sen, että samalla kertaa voit harjoittaa lantiopohjalihaksia ja saada orgasmin. Kiihotinkuulan päässä on lenkki, josta kuulan voi vetää kätevästi ulos, kun treeni päättyy. Saumaton kiihotinkuula on helppo pitää puhtaana ja huuhdella käytön jälkeen. 

Laulujoutsen, mustajoutsen vai kyhmyjoutsen?

Swan on nimennyt vibraattorinsa eri joutsenten mukaan. Sauvojen mallia on inspiroinut mm. kyhmyjoutsenen kyhmy, mustan joutsenen kurvikas muotoilu, trumpettijoutsenen trumpettimalli yms. Tundra joutsenessa on kaksi päätä, kapeampi ja paksumpi, joten voit käyttää sauvaa, miten sinusta hyvältä tuntuu. Yksiosaisten vibrojen lisäksi Swanilla on tuplakiihottimia, jotka stimuloivat yhtä aikaa klitorista ja g-pistettä. Vibraattorit sisältävät kaksi moottoria, niin että sisälle tulevan sauvan voimakkuutta ja klitoriskiihotinta voi säätää erikseen. Swanin tuotteita voi ostaa netistä useasta eri verkkokaupasta. Tuotteiden hinta vaihtelee 100-200 euron välillä. Swanit ovat kestäviä ja antavat nautintoa pitkään, joten laatuun kannattaa satsata. 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun