Seksilelut netistä
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Seksitori
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Ovo

51 tuotetta 2 kaupasta
Ovo

Ovo on saksalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita silikonista valmistettuja seksileluja. Ovo on aika uusi merkki Suomessa, mutta se vakuuttaa jo takuunsa ansiosta: Ovon tuotteista valmistaja lupaa 15 vuoden takuun. Laadukas ensivaikutelma siis jatkuu kestävänä tuotteena. Ovo on keskittynyt erityisesti pieniin seksileluihin, kuten vibralla toimiviin penisrenkaisiin, pieniin vibraattoreihin ja geishakuuliin. Kauniisti muotoillut tuotteet sisältävät tehokkaan moottorin, mutta laadukkaan materiaalin ansiosta laitteen äänet pysyvät pieninä. Käyttäjän äänet voivat tietysti kohota nautinnon yltyessä. 

Penisrengas antaa nautintoa miehelle ja naiselle

Penisrengas parantaa erektiota ja aiheuttaa mielihyvää sitä kautta niin miehelle kuin naisellekin. Ovon tuotteissa penisrenkaaseen on lisätty pienitaajuuksinen vibra, joka helpottaa naista orgasmin saamisessa. Ovon suunnittelemissa penisrenkaissa on keskitytty usein juuri pariskuntien yhteiseen nautintoon. Vibra hivelee naisen klitorista ja samalla se tuntuu myös koko penisrenkaassa aiheuttaen miehelle mielihyvää. Penisrengas on muotoiltu niin, että sitä on mukava käyttää ja katsella.

Ovon suunnittelemat vibraattorit ja minivibraattorit ovat oikeita täsmäaseita orgasmin metsästykseen. Tyylikkäät tuotteet sisältävät voimakkaan moottorin ja viimeistellyn ulkomuodon. Ovo onkin saanut paljon erilaisia muotoilupalkintoja. Ovon tuotteet kestävät hyvin myös vesiroiskeita, joten niitä voi käyttää myös suihkussa. Silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa suositellaan käytettäväksi vesipohjaista liukuvoidetta. Seksilelut voi pestä seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella tai lämpimällä vedellä. Lisää Ovon tuotteista youtube-videolta. Ovon tuotteita voi ostaa netistä useasta eri verkkokaupasta.

Siirry alkuun