Lylou seksileluja myyvät nettikaupat

Seksilelukaupoista mm. Huippukiva edustaa Lylou -seksileluja. Näet kaikki sivujemme Lylou -seksileluja myyvät seksilelukauppa alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Lylou -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 seksilelukauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Huippukiva
    Toimitusaika: 1-2 pv
    Toimitukset: 3,9 - 9,95 €
    Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] seksileluja.com

Lylou

Lylou
Lylou

Lylou Liukuvoiteet ja Hierontaöljyt Netistä

Lylou tuo aistikkuutta makuuhuoneeseen. Sen hierontaöljyt, liukuvoiteet ja lämmittävät hierontageelit saavat jokaisen naisen ja miehen villiksi. Pieni hieronta sopiikin oikein loistavasti esileikiksi, sillä hieromalla voi stimuloida helposti kumppaninsa herkkiä kohtia. Lylou on tuonut markkinoille myös hierontaöljyissä ja liukuvoiteissa hieman harvinaisempia makuja. Makuihin kuuluvat nimittäin muun muassa chili chocolate sekä coco vanilla. Näiden avulla suuseksiä haluaa antaa pidempäänkin.

Lylou tuo ripauksen luksusta petipuuhiin, sillä nämä liukuvoiteet ja hierontaöljyt eivät ole mitään aivan tavallisia liukkareita. Hyvältä maistuvat tuotteet saavat niin hieronnan kuin suuseksin sujumaan paremmin. Jopa henkilöt, jotka eivät muuten ole kiinnostuneita suuseksistä, haluavat taatusti alkaa antamaan sitä enemmän, kun käytössä on vaikkapa mansikanmakuista liukkaria. Tutustu kattavaan valikoimaan meidän vertailusivustollamme ja valitse juuri sinun tarpeeseesi sopivat tuotteet. Klikkaa tuotetta ja siirry ostamaan se erotiikkaliikkeestä. Osta samalla kertaa kaikki haluamasi tuotteet, kuten seksilelut. Liukuvoiteita voi käyttää myös sooloseksiin, joten ne ovat monikäyttöisiä. Kun valitset jälleenmyyjää, tutustu toimitus- ja palautusehtoihin ja selvitä, onko tilauksellesi mahdollista saada esimerkiksi ilmainen toimitus tai muita alennuksia.

Netistä ostettuna liukuvoiteet ovat edullisempia


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun