Seksilelut netistä
Voulezvous

Voulezvous tuo seksiin makuja ja tuoksuja, jotka viettelevät ja herkistävät aisteja. Hierontaöljyt, liukuvoiteet, syötävät puuterit ja lämmitettävät vartaloöljyt tekevät seksistä herkullista leikkiä. Voulezvous on loistomerkki pariskunnille, jotka etsivät vaihtelua seksiin. Voulezvous tarjoaa myös hyviä lahjapaketteja, jotka sopivat esimerkiksi hääpareille. Seksuaalista kiihotusta lisäävät tuoksut piristävät pidempääkin parisuhdetta ja liukuvoiteet takaavat hyvät luistot.

Voulezvous -eroottista luistoa

Voulezvous liukuvoiteet ovat silikonipohjaisia, jolloin ne eivät tahmaa, eivätkä kuivu yhtä nopeasti kuin vesipohjaiset liukuvoiteet. Voulezvousin geelimäinen liukuvoide tuo pehmeyttä ja sileyttä liukastettaville alueille, mikä tekee seksistä todella nautinnollista. Eroottisina makuina on käytetty mm. vodka&energiajuoma, pina colada, bubblegum, mojito sekä punaiset hedelmät.

Voulezvous hierontaöljyissä on myös hienostuneita tuoksuja mm. eukalyptus, sitruuna, manteli ja persikka. Vartaloöljyt hemmottelevat ihoa lämmittäen ja aisteja herättäen. Tuoksuina mm. banaani, vanilja, kookos, piparkakku, suklaafondant ja créme brulée. Kokeile mikät tuoksu saa sinun aistisi heräämään. Hierontaöljyt ja vartaloöljyt hoitavat samalla ihoa ja lisäävät nautintoa kosketukseen. Syötävää puuteria voi ripotella iholle ja sen voi halutessaan vaikka nuolla pois. Hyvänmakuiset ja tuoksuiset puuterit ovat hyvä vaihtoehto, jos haluaa kokeilla jotain erilaista aistielämystä ilman voidemaisia liukasteita. Voulezvous tuotteita voi tilata useasta eri verkkokaupasta, joten tutustu tuotteisiin ja kokeile. 

Siirry alkuun