Seksilelut netistä
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Tenga

186 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen
Tenga

Tenga on japanilainen seksilelumerkki, joka valmistaa omaperäisiä masturbaattoreita ja seksivälineitä. Mieleenpainuva on ainakin kertakäyttöinen Tengan EGG -sarja, jossa kanamunaa muistuttavat masturbaattorit takaavat kosteat kyydit. Egg munat ovat liukasteineen heti käyttövalmiita ja niitä on helppo ottaa vaikka reissuun mukaan. Egg on myös hyvä lahjaidea jo hauskan ulkonäkönsä ansiosta. Munia voi käyttää vain kerran, mutta Tengan muut masturbaattorit kestävät kovempaakin kyytiä kerta toisensa jälkeen.

Tengan Egg ja muut masturbaattorit

Egg-sarjassa on vara valita useamman erityyppisen munan väliltä. Erityisen pehmeästä silikonista valmistetut munat houkuttelevat kokeilemaan nystyröineen ja huippuliukasteineen. Tenga 3D, Flip Air ja Flip Hole ovat Tengan kauniilla muotoilulla varustettuja masturbaattoreita, joista on iloa pitkään. Masturbaattoreiden kanssa kannattaa ostaa lisäksi liukastetta, mikä tekee masturbaatiosta erittäin nautinnollista. Tengan masturbaattoreista löytyy varmasti jokaiselle sopiva, hakee sitten tiukkaa menoa, pehmeää kosteutta tai isommalle työkalulle sopivaa reikää.

Onacup -sarja on niinikään kertakäyttöinen masturbaattorisarja Tengalta, mutta huolellinen huuhtelu mahdollistaa kyllä useamman käyttökerran. Kompakti Onacup -sarja sisältää geeliä ja ilmataskuja sopivassa suhteessa, mikä luo miellyttävää supistelumaista painetta penikselle. Imua pystyy itse kätevästi säätämään. Tenga on onnistunut tuotteiden muotoilussa ja ulkonäössä loistavasti ja tuotteita on hyvin saatavilla netistä eri verkkokaupoista. Masturbaattireiden lisäksi Tenga valmistaa myös hyviä vibraattoreita, penisrenkaita ja liukuvoiteita, joita kannattaa myös kokeilla.

Siirry alkuun