Showmaster - Alushousut
16,90€
Demoniq - Victoria White
42,40€
SEKSIKäs kuvioitu CATSUIT
15,90€
Baci 1270 - Koulutyttö-setti
28,10€
VYÖTÄRÖN PEITTÄVÄT SUKKANAUHALIIVIT
8,90€
Mustat Avostringit
6,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baci
Demoniq
Envy
Eros
Fun Factory
Latex
Nippies
Rfsu
Rimba
SM
Shunga
Voulezvous
Zado
Adultbodyart
Hot
Nanma
Pink
Pure
Softline
Svenjoyment
Wet
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Asut

3161 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Seksiasuja naisille ja miehille

Asulla ja asusteilla seksin tunnelma muuttuu nopeasti arkisesta ja kotoisesta salaperäiseen ja jännittävään. Asujen käyttö voi vaatia aluksi totuttelua, mutta mikäs sen mukavampaa kuin harjoitella uusia seksirooleja oman kumppanin kanssa. Asuja on suunniteltu niin miehille kuin naisillekin, joten ei muuta kuin valitse omasi.

Seksiasun osto ja käyttö

Seksiasujen valikoima on laaja, joten ensin on hyvä rajata valikoimaa oman koon mukaan. Asut voivat olla yhden koon vaatteita, jolloin sama asu menee monen kokoiselle tai sitten ne on luokiteltu koon mukaan S-L. Osa asuista on suunniteltu ison koon tytyöille ja pojille. Kun koko on rajattuna, voi siirtyä valitsemaan itseään ja kumppania miellyttävää teemaa ja asua. Asujen teemat vaihtelevat koulutytöstä hoitajan asuun. Miesten kategorioissa on suosittuna erilaiset bodyt, korsetit ja alusasut. Seksiasun voi toki ostaa myös molemmille, niin asu tuo uutta sutinaa niin miehelle kuin naisellekin. Seksiasuja voi helposti yhdistää myös muihin seksileluihin ja asusteisiin. Jos roolileikit ei kiinnosta, niin voi toki ostaa myös viettelevän ja läpinäkyvän asun, joka korostaa kauniisti omaa vartaloa.

Asun pukeminen päälle virittää jo seksiin, joten se käy hyvin esileikkinäkin. Asulla voi myös yllättää kumppanin ja saada aikaan positiivista värinää. Asu on pitkäikäinen hankinta, joten niitä voi kerätä isommankin valikoiman. Asut sopivat myös polttareihin tai naamiaisiin. 

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928