Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baci
Demoniq
Envy
Eros
Latex
Ouch
Pipedream
Rimba
SM
Shunga
Svenjoyment
Zado
Cottellicollection
Hot
Kamasutra
Pink
Pure
Softline
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Asut

3297 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Seksiasuja naisille ja miehille

Asulla ja asusteilla seksin tunnelma muuttuu nopeasti arkisesta ja kotoisesta salaperäiseen ja jännittävään. Asujen käyttö voi vaatia aluksi totuttelua, mutta mikäs sen mukavampaa kuin harjoitella uusia seksirooleja oman kumppanin kanssa. Asuja on suunniteltu niin miehille kuin naisillekin, joten ei muuta kuin valitse omasi.

Seksiasun osto ja käyttö

Seksiasujen valikoima on laaja, joten ensin on hyvä rajata valikoimaa oman koon mukaan. Asut voivat olla yhden koon vaatteita, jolloin sama asu menee monen kokoiselle tai sitten ne on luokiteltu koon mukaan S-L. Osa asuista on suunniteltu ison koon tytyöille ja pojille. Kun koko on rajattuna, voi siirtyä valitsemaan itseään ja kumppania miellyttävää teemaa ja asua. Asujen teemat vaihtelevat koulutytöstä hoitajan asuun. Miesten kategorioissa on suosittuna erilaiset bodyt, korsetit ja alusasut. Seksiasun voi toki ostaa myös molemmille, niin asu tuo uutta sutinaa niin miehelle kuin naisellekin. Seksiasuja voi helposti yhdistää myös muihin seksileluihin ja asusteisiin. Jos roolileikit ei kiinnosta, niin voi toki ostaa myös viettelevän ja läpinäkyvän asun, joka korostaa kauniisti omaa vartaloa.

Asun pukeminen päälle virittää jo seksiin, joten se käy hyvin esileikkinäkin. Asulla voi myös yllättää kumppanin ja saada aikaan positiivista värinää. Asu on pitkäikäinen hankinta, joten niitä voi kerätä isommankin valikoiman. Asut sopivat myös polttareihin tai naamiaisiin. 

Siirry alkuun