Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Rooliasut

117 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Rooliasut toimivat eroottisena piristysruiskeena

Rooliasut virittävät tunnelman helposti eroottiseen leikkiin oman kumppanin kanssa. Rooliasu päällä voi heittäytyä tekemään asioita, jotka eivät normaalisti kuulu omaan repertuaariin. Roolit piristävät takuulla seksielämää, kun tutusta kumppanista kuoriutuu esille salaperäinen rakastaja.

Rooliasujen laaja valikoima

Seksikaupat myyvät netissä rooliasuja kaikenkokoisille naisille. Rooliasujen valikoima on todella laaja, joten asuja kannattaa vertailla pitkään ja hartaasti ennen ostopäätöstä. Rooliasujen kestosuosikkeja ovat sairaanhoitaja, koulutyttö, sihteeri, vääpeli ja lentoemäntä. Voit myös yhdistellä rooliasuja muihin asusteisiin ja seksileluihin, jolloin kokonaisuus on täydellinen. Rooliasun päällepukeminen voi vaatia totuttelua, mutta heittäytyminen usein kannattaa. Rooliasut on myös usein suunniteltu niin, että niitä ei välttämättä tarvitse riisua pois päältä seksin aikana. Rooliasulla voit helposti yllättää kumppanisi, eikä seksiin tarvitse varmasti houkutella tämän yllätyksen jälkeen. 

Rooliasut sopivat asusta riippuen käytettäväksi myös erilaisissa bileissä. Asu kannattaakin valita käyttötarkoitukseen sopivaksi. Osa asuista on niin paljastavia, että ne sopivat vain kahdenkeskisiin hetkiin, mutta osaa voi käyttää vaikkapa naamiaisissa. Rooliasut tuovat mukavaa vaihtelua arkeen ja seksiin, joten niitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. 

Siirry alkuun