Penistuppi
17,00€
Miesten Tanssihousut
45,00€
Japanilaiset tanssihousut, Latex
55,92€
Miesten tanssihousut
60,50€
Boxerit
29,50€
Japanilaiset Tanssihousut Miehille
36,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Latex
Svenjoyment
Wet
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Pvc & latex asut miehille

60 tuotetta 6 kaupasta

Pvc ja latex-asut netistä

Pvc ja latex-asut miehille sisältävät rohkeita ja peittäviä seksiasuja seksileikkeihin. Pvc ja latex ovat materiaaliltaan joustavia, joten ne sopivat myös peittäviin ja vartalon muodot paljastaviin asuihin. Näillä asuilla voi rohkeasti kokeilla myös erilaisia roolileikkejä.

Asuja voi yhdistää erilaisten lisäosien kanssa

Nettikaupoista löytyy runsas valikoima mustia ja punaisia pvc ja latex-asuja, jotka herättävät takuulla kumppanisi huomion. Asuihin on usein yhdistelty myös tekopeniksiä, penisputkia, penisrenkaita tai muita lisäosia, joten valikoimiin kannattaa tutustua huolella ennen tilausta. Pvc-asut sopivat rajumpiinkin roolileikkeihin ja voit peittää henkilöllisyytesi täysin ja heittäytyä seksiin. Penistupet ja korsetit ovat myös osa leikkejä. Valikoimista löytyy myös koko vartalon peittäviä kokopukuja, joita kutsutaan myös kissapuvuiksi.

Rohkeat asut sopivat hyvin yhteen myös muiden seksilelujen kanssa. Kokeile vaikka erilaisia naamioita ja piiskoja yhdessä latex-asujen kanssa. Jos olet kovin kuumaverinen, niin valikoimista löytyy myös boxereita ja muuta kevyempää vaatetusta. Vaikka materiaali joustaa jonkin verran, niin kannattaa kuitenkin varmistaa, että valitsee itselle sopivan koon. Latex-asuja on saatavilla myös isoja kokoja. 

Siirry alkuun