Jessie Andrews - The All American Pussy
64,90€
Easy Rider, Vagina
13,52€
Fresh Innocence - Sabrina
24,90€
Nanette XXX To Go Tekovagina
12,90€
Vulcan - Vibrating Wet Vagina
29,90€
Feel My Tight Pussy Fanta Flesh Vagina
34,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Pipedream
Tenga
Vulcan
Hot
Nanma
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Libido
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Pienet keinovaginat

159 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Pienet keinovaginat masturbaatioon

Pienet keinovaginat ovat näppäriä ja helposti mukana kulkevia masturbaatioon suunnattuja välineitä. Keinovaginat muistuttavat nimensä mukaisesti niitä aitoja värkkejä, joitka ovat toimineet niiden kehittämisen inspiraationa. Keinovaginat on tehty myös muilta ominaisuuksiltaan vastaamaan kovaan tarpeeseen ja käyttöön.

Pienen keinovaginan käyttö

Pieni keinovagina on heti valmiina kovempaankin menoon. Lämmittelyksi sopii hyvin vesiliukoisen liukuvoiteen levittäminen, jonka jälkeen nautinto voi alkaa. Keinovaginan materiaali jäljittelee oikeaa ihoa ja runsaan vesiliukoisen liukuvoiteen kanssa meno vain paranee. Pienet taskutussut menevät pieneen tilaan ja ne on kaikin puolin käteviä masturbaatioon. Yleensä ne ovat kooltaan juuri käteen sopivia, mutta niin kevyitä, että käsi ei käytössä pääse väsymään.

Osa keinovaginoista on varustettu moottorilla ja osa taas on pelkästään käsikäyttöisiä. Vaginoiden väri ja ulkomuoto vaihtelee, samoin kuin muut käyttöominaisuudet. Netissä kannattaakin tutustua valikoimiin huolella ennen kuin tekee ostopäätöksen. Pienet keinovaginat ovat suhteellisen halpoja seksileluja ja ne kestävät oikein huollettuna pitkään. Huuhtele keinovagina käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja pese se välillä seksileluille tarkoitetuille puhdistusaineilla.

Siirry alkuun