Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Belladot
Durex
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Latex
Lelo
Mystim
Nexus
Ovo
Oxballs
Pipedream
Rfsu
Rimba
Rocks-Off
Satisfyer
Secura
Smile
Tenga
Titus
Touche
Toy Joy
We-Vibe
Womanizer
Joydivision
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Penisrenkaat

463 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Penisrengas tarjoaa vaihtelua nautintoon

Penisrengas on halpa ja tehokas seksilelu, jolla saa helposti vaihtelua tuntemuksiin ja nautintoon seksin aikana. Penisrengas on peniksen ympärille laitettava rengas, joka tuo puristusta penikseen ja pitää veren oikeassa paikassa. Penisrankaita on tehty metallista, muovista, nahasta ja silikonista. Osa venyy ja paukkuu, mutta osa penisrenkaista säilyttää kokonsa, jolloin renkaan koon on oltava juuri sinulle sopiva. Netissä valikoima on erittäin laaja, joten paljon saa kahlata tuotteita läpi, että sinulle löytyy se paras penisrengas. 

Penisrenkaan käyttö

Penisrenkaan käyttö on helppoa. Penisrenkaan voi asettaa joko pelkästään peniksen ympärille tai ottaa renkaan sisälle mukaan myös kivekset. Osa miehistä käyttää penisrengasta myös pelkästään kivesten ympärillä. Kannattaa kokeilla, mikä sopii sinulle. Penisrenkaan monipuolisella käytöllä saa erilaisia tuntemuksia seksiin, niin miehen kuin naisenkin osalta. Penisrengas kannattaa asettaa paikalleen heti esileikin yhteydessä. Käytä runsaasti liukastetta, niin penisrenkaan saa luikkaasti oikealle paikalle. Penisrengas tuo uusia kiksejä myös masturbaatioon.

Jos rengas kiristää liikaa, niin voit ottaa sen pois myös seksin aikana. Yleensä suositellaan, että penisrengasta pidetään kerrallaan korkeintaan 20 minuuttia. Voit kokeilla, mikä aika tuntuu sinusta hyvälle. Yleensä ensimmäisillä kerroilla penisrenkaan käyttö vaatii jonkin verran tottumista, joten ei kannata säikähtää ensimmäisiä tuntemuksia. Kokeilemalla selviää, mikä on sinun nautintosi kannalta paras penisrengas ja paras aika renkaan käytölle.

Penisrengas vibralla vai kiristettävä penisrengas?

Netistä tilatessa, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä penisrenkaalta haluaa. Jos paras penisrengas on mielestäsi sellainen, joka tuo myös kumppanille nautintoa, niin kannattaa valita penisrengas, jossa on mukana vibra. Vibralla toimivat penisrenkaat jättävät kädet vapaaksi ja pieni laite takaa kuitenkin takuuvarman nautinnon. Vibra on suunnattu hyväilemään kumppanisi klitorista, mutta se on samalla tarpeeksi pieni, jotta yhdyntä onnistuu samanaikaisesti. 

Oikean koon valinta on netistä ostettaessa monesti haastavaa. Paras penisrengas on silloin sinulle mahdollisesti säädettävä penisrengas, joka toimii monenkokoisille peniksille. Voit myös halutessasi kokeilla eri kokoja ja kiristyksiä ja saada erilaisia tuntemuksia seksin aikana. Säädettävää penisrengasta voi tietysti säätää myös seksin aikana, koska sen käyttö onnistuu nopeasti ja vaivattomasti.

Penisrenkaat ovat yleensä edullisia, joten niitä kannattaakin hankkia moneen tarkoitukseen. Valikoimiin kannattaa valita ainakin penisrengas ilman vibraa, penisrengas vibralla ja tietysti kiristettävä penisrengas. Penisrenkaita kannattaa kokeilla laajasti, koska kaikki eivät sovi kaikille. Vain kokeilemalla löytyy se paras penisrengas juuri sinulle. Penisrenkaissa myös materiaali merkitsee paljon ja se määrittelee myös penisrenkaan käyttöikää. Penisrenkaat kannattaa huuhdella ennen käyttöä ja käytön jälkeen vedellä ja pestä välillä seksivälineille tarkoitetuilla puhdistusaineilla.

Penisrengas netistä

Netistä löytyy laaja valikoima penisrenkaita. Aloittelijan kannattaa valita joustava penisrengas, joka on helppo pukea päälle. Harjoittelun ja runsaamman käytön myötä voi kokeilla erilaisia penisrenkaita, joissa on kiristystä myös kiveksille. Penisrenkaita on ohuita, paksuja, pieniä ja suuria. Värivalikoima on myös laaja, joten löydät varmasti silmää miellyttävän penisrenkaan nettikauppojen valikoimista. Myös materiaalit vaihtelevat, joten kokeileminen ja testaaminen kannattaa. Penisrengas on yleensä mieluinen niin miehelle kuin naisellekin. Kokeile myös penisrenkaita vibralla tai kiristettäviä penisrenkaita.

 

Siirry alkuun