Penispainot 486 |1|, Rimba
29,50€
Penisrengas, Venyttäjä, Rimba
14,50€
Metallirengas, Rimba
81,50€
Penispainot 487 |1|, Rimba
36,50€
Penispaino |1|, Rimba
21,50€
Ball Stretcher - Kivespainot
33,90€

Penispainot ja nännipainot

37 tuotetta 5 kaupasta

Penispainot ja nännipainot netistä

Penispainot ja nännipainot tuovat lisää kipua ja nautintoa sadomasokistisiin seksisessioihin. Ne on yleensä säädettäviä, jolloin kivun ja tuntemusten voimakkuutta on helppo säätää. Painoja voi käyttää useissa paikoissa, mutta yleensä ne on suunnattu joko penikseen ja kiveksii tai nänneihin. 

Penis- ja kivespainot miehille

Penispainoja on monen kokoisia ja painoisia, joten painon määrää voi säätää omien tuntemuksien mukaan. Miehille on suunnattu myös kivespainoja, jotka tuovat taas erilaisia tuntemuksia seksiin. Penispainoja ja kivespainoja on mahdollista käyttää myös yhdessä. Roolileikeissä voi yhdistellä lisäksi naamioita tai muita asusteita, mikä lisää tunnelman intensiivisyyttä. Nettikaupoissa on laaja valikoima painoja, joten kannattaa tutustua ja vertailla ennen ostopäätöstä.

Nännipainot miehille ja naisille

Naisille ja miehille on suunnattu myös nännipainoja, jotka kiinnitetään yleensä hieman pehmustetuilla klipseillä suoraan nänneihin. Nännipainoja on myös eri kokoisia ja aluksi kannattaakin ehkä kokeilla kevyempiä vaihtoehtoja. Nännipainot soveltuvat usein myös käytettäviksi esimerkiksi kivespainoina. Kokeilemalla selviää, mikä käyttötarkoitus ja paino on itselle sopiva. Nännipainoja kannattaa yhdistää myös muihin seksileluihin. Kokeile esimerkiksi kaulapantaa ja naamiota yhdessä nännipainojen kanssa. 

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928