Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Peniksen kasvattaminen

15 tuotetta 5 kaupasta

Peniksensuurentajat netistä

Peniksen koko ja sen kasvattaminen käy mielessä lähes jokaisella miehellä jossain elämän vaiheessa. Seksielokuvien myötä peniksen normaalit mitat ovat vääristyneet ja useimmat miehet luulevat, että he omistavat keskimääräistä pienemmän peniksen, vaikka näin ei todellisuudessa olekaan. Peniksen mitta on normaaleissa rajoissa, jos se on velttona, venyttäen mitattuna yli 7 cm. 

Peniksen suurentaminen

Peniksen suurentamiseen on kehitetty luontaistuotteita ja pillereitä, joiden vaikutuksista ei kuitenkaan ole täyttä varmuutta. Pillerit kannattaa siis heittää romukoppaan, jos haluaa pysyvästi suuremman peniksen. Turvallinen ja toimiva keino onkin peniksen venyttäminen. Peniksen venyttäminen on pitkäaikainen prosessi: pysyvät tulokset on nähtävissä 6-10 kuukauden jälkeen, kun venytystä on toteutettu päivittäin.

Peniksensuurentajan käyttö

Peniksen venytyksessä hyödynnetään solujen normaalia uusiutumista, minkä ansiosta venyttämisellä saadaan aikaan pysyviä vaikutuksia ilman kirurgin toimenpiteitä. Penistä venytetään päivittäin haluttu määrä itselle sopivalla voimakkuudella. Löysien housujen kanssa voit käyttää peniksen pidentäjää vaikka autolla ajaessa tai työpaikalla. Pitkä hoitojakso tarjoaa kuitenkin pysyvän tuloksen, joten kuurin jälkeen peniksesi pysyy yhtä pitkänä, vaikka lopetatkin peniksensuurentajan käytön. Peniksensuurennin ei heikennä yhtään erektiota, eikä myöskään vahingoita penistä.  Peniksensuurentajalla saat lisää pituutta yleensä 2-3 cm, mutta yksilölliset vaihtelut vaikuttavat aina saatuun tulokseen. Yleensä tyytyväisyys omaan penikseen kasvaa jo pelkästään itsetunnon kohottamisella ja tiedostamalla, että oma penis on normaalin kokoinen. Jos kuitenkin haluat lisäsenttejä, niin kokeile peniksensuurentajaa.  

Siirry alkuun