Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Lovers Premium
Ouch
Satisfyer
YESforLOV
Hot
Kamasutra
Nanma
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Kalenterit ja pelit

77 tuotetta 6 kaupasta

Eroottiset pelit ovat suosittuja lämmittelijöitä seksille

Eroottiset noppapelit 

Seksipeleistä suosituimpia ovat kenties erilaiset noppapelit, joissa noppa päättää seksiasennon tai muun seksuaalisen teon. Nopat on kätevä kuljettaa mukana ja niillä saa helposti jännitystä ja yllätyksiä seksiin. Noppia voi pyörittää missä vaan. Nopat toimivat usein huomaamattaan esileikkinä seksille. Jos oma mielikuvitus tökkii tai seksi toistaa samaa kaavaa, nopat voivat antaa hyviä vinkkejä uusien asentojen muodossa.

Seksiaiheiset korttipelit

Noppapelien lisäksi legendaarisia seksipelejä ovat erilaiset korttipelit. Korttipeleissä kuvat puhuvat puolestaan ja omien korttien silmäily voi kestää normaalia pidempään. Kuvia on usein suunnattu joko miehille tai naisilla. Seksiaiheisilla pelikorteilla saa mukavia lisäkiksejä pokeri-iltoihin. Lautapelit ovat myös rynnänneet vauhdilla osaksi eroottisia pelejä. Yleensä pelin kulku on selkeä ja helppo ja johdattelee sopivasti seksiin, joko määräämällä erilaisia seksuaalisia suorituksia tai muuten virittämällä oikeanlaista tunnelmaa. 

Eroottiset pelit vaativat tietysti sopivasti leikkimieltä ja heittäytymistä. Pelaaminen on kivaa isommalla porukalla tai yhdessä partnerin kanssa, pelistä riippuen. Eroottiset pelit ovat myös mukava lahja ystävälle tai partnerille. 

Siirry alkuun