Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Eros
Lapd
Ouch
Pjur
Satisfyer
Shunga
Stimul8
Viamax
Climax
Hot
Joydivision
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Parempi erektio

100 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Erektiovoiteet ja -lääkkeet toimivat apuna nautinnollisempaan seksiin

Parempi erektio on tavoitteena monilla miehillä. Seksikaupat tarjoavat usein ratkaisuna erilaisia kapseleita, jotka nautitaan sisäisesti tai voiteita, joita levitetään penikseen. Erektiossa tärkeää osaa näyttelee verenkierto, johon on mahdollista vaikuttaa niin voiteilla, kuin kapseleillakin. Parempi erektio johtaa usein nautinnollisempaan seksiin, joten seksituotteita kannattaa kokeilla avuksi, jos perinteiset keinot eivät auta.

Erektiovoiteen käyttö

Erektiovoiteet levitetään peniksen varteen ennen seksiä ja ne aktivoivat verenkiertoa peniksessä ja parantavat sitä kautta erektiota. Erektiovoiteen käytön voi ottaa osaksi esileikkiä liukuvoiteen tapaan. Erektiovoidetta voit levittää edestakaisin liikkein penikseen, kunnes voide on kokonaan imeytynyt. Penisvoiteen vaikutus alkaa heti ja kova penis on oitis käytössäsi. Erektiovoiteet tuoksuvat usein hyvältä, joten niitä on miellyttävä käyttää. Voit yhdistää erektiovoiteen myös penisrenkaaseen tai muuhun erektiota parantavaan tuotteeseen, jolloin erektio säilyy hyvänä pitkään. Erektiovoiteet sopivat yhteen myös kondomien kanssa, joten niiden käyttö on turvallista.

Kylmät ja kuumat tuntemukset alkavat heti tuntumaan peniksessäsi ja verenkierto kiihtyy. Kiihtynyt verenkierto pitää peniksen hyvässä seisokissa koko seksin ajan. Erektiovoiteen käyttö hyödyttää myös seksikumppania, koska samat ainesosat vaikuttavat positiivisesti myös naisen kehoon ja lisäävät orgasmiherkkyyttä. Erektiovoidetta voi käyttää myös yhdessä penisrenkaan tai penispumpun kanssa maksimoimaan seisokkia. Erektiovoiteiden lisäksi on olemassa helppokäyttäisiä erektiosuihkeita. Kokeile potenssinparantajaksi myös erektiokapseleita. 

Erektiokapseleiden käyttö

Paremman erektion voi saavuttaa myös nauttimalla päivittäin suorituskykyä parantavia kapseleita. Seksi on miehelle usein varsin fyysinen suoritus, joten kehon jaksamisesta kannattaa pitää huolta. Miesten seksuaalista suorituskykyä voi parantaa helposti siihen tarkoitetuilla kapseleilla. Kapselit vaikuttavat myös muuhun jaksamiseen ja esimerkiksi treenamiseen. Kokeile erityisesti talviaikaan, jolloin puhtia tarvitaan pimeydestä johtuen entistä enemmän. Erektiokapseleita kannattaa syödä heti pidempi kuuri, jolloin vaikutukset alkavat näkyä. 
 

Parempi mieskunto -erektiovoiteet parantavat seisokkia yhdynnän aikana tai antavat uusia tuntemuksia sooloseksiin. Erektiovoiteet lisäävät yleensä verenkiertoa peniksessä, mikä parantaa erektiota. Toisaalta niiden on sanottu estävän myös osaltaan ennenaikaista siemensyöksyä. Erektiovoiteet ovat turvallisia käyttää ja yleensä ne eivät aiheuta allergisia reaktioita.

 

 

Siirry alkuun