Blacks Stone - Delay Spray
19,35€
Bull Power Delay Gel
14,50€
Stud Delay Spray- puudutussuihke miehille
18,95€
DELAY GEL 50ML
17,90€
Stay Hard Delay Spray
9,90€
Coolman Delay Gel
19,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Durex
Eros
Pjur
Viamax
Hot
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Orgasmin pidentäjät ja parantajat

26 tuotetta 4 kaupasta

Orgasmin pidentäjät ja parantajat netistä

Orgasmin pidentäjät ovat apukeinona, kun seksi loppuu ennen aikojaan siemensyöksyyn. Kahden minuutin seksileikit eivät aina ehdi lämmittää mieltä, joten jos ongelmana on liian aikainen siemensyöksy, niin kannattaa kokeilla orgasmin pidentäjiä. Orgasmin parantajat taas tuovat seksiin ja tuntoon lisäherkkyyttä ja parantavat sitä kautta seksuaalista nautintoa ja orgasmia. 

Orgasmin pidentäjän käyttö

Orgasmin pidentäjät toimivat niin, että tuotteesta riippuen penikseen levitetään voidetta tai suihkautetaan sprayta 30 minuuttia - hetki ennen seksiä. Osa tuotteista vaatii suunnitelmallisuutta seksiin, kun taas osan voit levittää vessassa juuri ennen aktia. Osta siis tuote, joka on sopiva sinun käyttöösi. Orgasmin pidentäjät toimivat yleensä niin, että ne vievät peniksestä herkkyyttä ja tuntoa, jolloin orgasmi ei pääse livahtamaan heti alkulämmittelyissä. Useimmat tuotteet sopivat yhteen myös kondomien kanssa, joten voit käyttää niitä huolettomasti. Orgasmin pidentäjät parantavat sinun ja kumppanisi seksuaalista nautinto, kun seksi kestää pidempään. Ennenaikainen siemensyöksy on varsin yleinen ongelma, mutta onneksi siihen on olemassa ratkaisuna orgasmia viivyttävät tuotteet.

Orgasmin parantajan käyttö

Orgasmin parantajat toimivat toiseen suuntaan, kuin orgasmin pidentäjät. Orgasmin parantajat lisäävät peniksen herkkyyttä ja tuntoa ja yleensä ne myös parantavat osaltaan erektiota. Orgasmin parantaja levitetään penikseen ennen seksiä ja se toimii hyvin myös esileikkinä. Orgasmin parantaja houkuttelee seksiin ja läheisyyteen. Orgasmin parantaja lisää nimensä mukaisesti nautintoa ja tuo orgasmiin voimakkaita tuntemuksia. 

Siirry alkuun