LIQUID SEX PUUDUTTAVA ANAALI LIUKUVOIDE 113G
19,90€
Gun Oil Stroke 29
16,50€
Swiss Navy - Premium Masturbation Cream
19,50€
Viamax Organic Glide 50 ml
29,90€
Crisco All-Vegetable liukaste
17,90€
Anos Special Spray 30 ml, rentouttava anaalisuihke
19,95€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Eros
Pjur
Viamax
Hot
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Öljypohjaiset

40 tuotetta 6 kaupasta

Öljypohjaiset liukuvoiteet sopivat seksuaaliseen hierontaan

Öljypohjaiset liukuvoiteet on suunniteltu erityisesti seksuaaliseeen hierontaan. Liukua riittää iholla ja iho pysyy kosteana koko hieronnan ja tästä on hyvä jatkaa myös seksiin. Öljypohjaisia liukuvoiteita löytyy muutamista nettikaupoista, mutta ne eivät ole saavuttaneet niin suurta suosiota kuin muut liukuvoidetyypit. 

Öljypohjaisen liukuvoiteen käyttö

Öljypohjainen liukuvoide ei sovi käytettäväksi yhdessä kondomien tai seksilelujen kanssa, koska se voi vaurioittaa niiden pintaa. Öljypohjainen liukuvoide sopii siis hyvin kahdenkeskisiin hierontoihin ja hyväilyihin. Öljypohjainen liukuvoide ja sen käyttö vaativat usein myös etukäteisvalmisteluja. Öljypohjainen liukuvoide tahraa helposti lakanat, joten käytä suosiolla seksikaupoissa myytäviä lakanoita, jotka on tarkoitettu liukkaamille öljyleikeille tai suojaa omat lakanasi esimerkiksi jollain vanhalla lakanalla. Öljytahrat eivät välttämättä lähde pesussa pois. Käytön jälkeen pese itsesi saippualla, ettei öljy tuki ihohuokosia. 

Öljypohjainen liukuvoide ja masturbaatio

Osa käyttäjistä suosii öljypohjaisia liukuvoiteita masturbaation yhteydessä. Öljypohjainen liukuvoide voi tuoda uusia ulottuvuuksia itsensä hyväilyyn, joten sitä kannattaa tähän tarkoitukseen kokeilla. Naisen masturbaatioon öljypohjaisia liukuvoiteita ei suositella, koska ne eivät toimi liukasteena niin tehokkaasti kuin hierontaöljynä ja voide on hankalampi pestä pois, kun sitä käyttää sisäisesti. 

Siirry alkuun