Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Eros
Pjur
Toy Joy
Viamax
Hot
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Öljypohjaiset

27 tuotetta 3 kaupasta

Öljypohjaiset liukuvoiteet sopivat seksuaaliseen hierontaan

Öljypohjaiset liukuvoiteet on suunniteltu erityisesti seksuaaliseeen hierontaan. Liukua riittää iholla ja iho pysyy kosteana koko hieronnan ja tästä on hyvä jatkaa myös seksiin. Öljypohjaisia liukuvoiteita löytyy muutamista nettikaupoista, mutta ne eivät ole saavuttaneet niin suurta suosiota kuin muut liukuvoidetyypit. 

Öljypohjaisen liukuvoiteen käyttö

Öljypohjainen liukuvoide ei sovi käytettäväksi yhdessä kondomien tai seksilelujen kanssa, koska se voi vaurioittaa niiden pintaa. Öljypohjainen liukuvoide sopii siis hyvin kahdenkeskisiin hierontoihin ja hyväilyihin. Öljypohjainen liukuvoide ja sen käyttö vaativat usein myös etukäteisvalmisteluja. Öljypohjainen liukuvoide tahraa helposti lakanat, joten käytä suosiolla seksikaupoissa myytäviä lakanoita, jotka on tarkoitettu liukkaamille öljyleikeille tai suojaa omat lakanasi esimerkiksi jollain vanhalla lakanalla. Öljytahrat eivät välttämättä lähde pesussa pois. Käytön jälkeen pese itsesi saippualla, ettei öljy tuki ihohuokosia. 

Öljypohjainen liukuvoide ja masturbaatio

Osa käyttäjistä suosii öljypohjaisia liukuvoiteita masturbaation yhteydessä. Öljypohjainen liukuvoide voi tuoda uusia ulottuvuuksia itsensä hyväilyyn, joten sitä kannattaa tähän tarkoitukseen kokeilla. Naisen masturbaatioon öljypohjaisia liukuvoiteita ei suositella, koska ne eivät toimi liukasteena niin tehokkaasti kuin hierontaöljynä ja voide on hankalampi pestä pois, kun sitä käyttää sisäisesti. 

Siirry alkuun