Helmistringit Nipistimillä
26,50€
FF SUUPALLO JA NÄNNINIPISTIMET YHDESSÄ
39,90€
NIPPLE TEASERS-NÄNNINIPISTIMET
9,90€
Naisketju
19,50€
NIBUKLAMBRITE JA VIBRAATORI KOMPLEKT
14,90€
PD SEKSIKKÄÄT KULTAISET NÄNNI NIPISTIMET
39,90€

Nipistimet

88 tuotetta 6 kaupasta

Nipistimet tuottavat nautinnollista kipua

Nipistimet ovat oleellinen osa BDSM & Bondage seksiä, jossa on tarkoituksena tuottaa toiselle nautinnollista kipua. Nipistimiä voi yhdistää myös masturbaatioon tai osaksi esileikkiä.

Nipistimien käyttö

Nipistimiä voi käyttää huulessa, korvissa, kiveksissä, kielessä tai missä haluaakaan tuottaa kipua. Yleisimmin nipistimet on kuitenkin suunnattu käytettäväksi nänneihin, joissa ne tuottavat helposti nautinnollista kipua. Nipistimet ovat yleensä säädettäviä, jolloin kivun määrää pystyy itse hallitsemaan.  Osa nipistimistä tuottaa myös sähköimpulsseja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva puristin kipukynnyksen mukaan. 

Nipistimiä kannattaa käyttää yhdessä muiden seksivälineiden kanssa. Erityisesti naamiot ja maskit lisäävät nipistimien tehoa ja vaikutusta. Jos haluat rajumpia leikkejä, niin yhdistä nipistimet suukapulan kanssa ja alistaminen voi alkaa. 

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928