Rosat nännikoristeet
12,90€
Rintojen koristeet "LivCo"
7,90€
Nippies Gold Marilyn
34,50€
Rintojen koristeet
9,90€
Nipple Tassels
12,50€
Black Nipplecovers
12,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Nippies
Pink
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Nännisuojat ja koristeet

28 tuotetta 2 kaupasta

Nännikoristeet netistä

Nännikoristeet ovat rohkean naisen valinta illanviettoon oman kumppanin kanssa. Tarroilla tai kaksipuoleisella teipillä kiinnitettävät nännikoristeet peittävät nimensä mukaisesti vain nännit ja nännipihan ja muu tissi jää anteliaasti näkyville. Kokeile kotona ja testaa vaikutusta.

Nännikoristeita voi käyttää monella tavalla

Nännikoristeita löytyy useita värejä ja malleja nettikaupoista, joten voit valita nännikoristeet sopimaan yhteen vaikka stringien tai hameen kanssa. Nännikoristeilla voit heittäytyä helposti vaikka itämaisen tanssijan rooliin tai korostaa muuten vain vartaloasi ja rintojasi. Rohkeimmat näyttäytyvät nännikoristeilla myös bileissä. Voit käyttää nännisuojia myös mekon alla, jolloin et tarvitse ollenkaan rintaliivejä. Verkkokaupoissa nännikoristeita myydään usein myös nimellä pasties.

Nännikoristeet sopivat lahjaksi

Nännikoristeita löytyy verkkokaupoista usein sydämenmallisina tai pyöreinä. Osassa nännisuojia on roikkuvat hapsut tai muita roikkuvia koristeita. Vertaile nettikauppojen valikoimia ja löydä oma suosikkisi. Nännikoristeet sopivat hyvin vaikkapa polttarilahjaksi tai kahdenkeskisiin juhliin. Yllätä kumppanisi riisuutumalla ja korvaamalla rintaliivit nännikoristeilla. Nännikoristeiden pitäminen virittää varmasti tunnelman seksi-iloitteluihin yhdessä kumppanin kanssa. 

 

Siirry alkuun